SatuRuotsalainen.net


Etusivu
Kirjat
Kurssit, luennot
Tulkinnat
Ilmaiset kartat
Tarinoita matkan varrelta
Ajankohtaista
Ohjeita kartan tulkintaan

Vuoden 2015 tulkinnat Helsingissä ja Oulussa, laaja tulkinta 100€.

Tulkintapäivät Helsingin Töölönkadulla: Su 28.12 (2 aikaa), la 10.1., la 7.2.
Oulu 23.-27.2.2015 (ilta-aikoja)


19:46 28.08.2014


Seuraa viikkohoroskooppiani!

Lue uusi laaja viikkohoroskooppi joka viikko
Hertat.com sivuilla.


17:40 23.12.2013


Linjalla jälleen ma 22.12. klo 17.00-23.00

Soita 0700-076733
(2,31/min.) ja kysy elämäntilanteestasi.

Linja-ajat 11.8.2014 lähtien pääsääntöisesti arkisin klo 10.00-12.00 ja 18.00-23.00. Viikonloppuisin klo 12.00-14.00.


20:32 24.07.2012


Seuraavat tulkintapäivät Helsinki la 28.12.

Teen astrologisia tulkintoja Helsingissä Töölönkatu 56 A 5., Oulussa Hyvinvointikeskus Neo, Koulukatu 41 -Varaa aika laajaan henk.koht. tulkintaan (100€) tai tulevaisuustulkintaan (80€) 0500-767333 tai astro@saturuotsalainen.net

Helsinki: la 28.12, 10.1., 7.2.
Oulu: ilta-aikoja 23.-27.2.2015


14:20 08.05.2012


Tilaa vuoden 2015 luennot ajoissa

Yrityksen tai yhteisön tapahtumiin, illanistujaisiin tai vetäytymisiin sopiva luento. Voit varata henkilökohtaisia pikaluentoja, kuinka opit- tuntemaan työkaverisi luennon tai syntymäpäiväsankarin/polttareiden hauskan piritysruiskeen. Lue lisää
kurssit, luennot osiosta.


15:17 23.10.2006
Ajankohtaista

Klikkaamalla otsikkoa saat luettua ajankohtaisuuden kokonaan

Vuosihoroskooppi 2014
Kesähoroskooppi 2014


Vuosihoroskooppi 2014Vuosihoroskooppi 2014

Vuoden 2014 alkupuoli on varsinainen perääntyvien planeettojen esiinmarssi, sillä alkuvuodesta Venus perääntyy kauriin merkissä, Merkurius alkaa perääntyä ensimmäistä kertaa 7.2. ja Mars vaa'an merkissä liittyy joukkoon 2.3. Perääntyvän planeetan teho ns. heikkenee ja siksi tammikuussa tulikasteessa on parisuhde ja rakkaus, helmikuussa kommunikointi ja liiketoimet sekä maaliskuun alusta aina 20.5. saakka energisyys, toiminnallisuus ja eroottisuus. Loppukevät ei ole kilpaurheilussa kovin mairitteleva aika harjoitella intensiivisesti tai tehdä hyviä tuloksia. Jos kevät menee miettiessä mitä tehdä ja mihin tarttua, on kesä-heinäkuu etenkin ilmamerkeissä (kaksonen, vaaka, vesimies) erittäin aloitteellinen ja mukaansatempaava.
Kevään mielenkiintoisin ajanjakso osuu maaliskuun ensimmäiselle viikolle, jolloin Mars (2.3.), Saturnus (4.3.) ja Jupiter 6.3.) pysähtyvät lähes yhtä aikaa. Tätä voimalatausta on syytä käyttää työpaikkahaastattelussa, urheilusuorituksessa tai arpalipuketta ostaessa.
Taivaankannella taantumaa vuoden 2012 kesästä asti tarjonnut Pluto-Uranus neliö on vahvimmillaan jälleen huhtikuun ja joulukuun aikana ja antaa vielä viimeisen silauksensa maaliskuussa 2015. Talouden nousu on varmasti vielä hidasta, mitään romahdusta ei onneksi ole näkyvillä, sillä apujoukot (Saturnus trini Jupiter) saapuvat tasapainottamaan tilannetta toukokuun aikana.
Optimistinen ja henkevä Jupiter tulee vaihtamaan ravun merkistä leijonaan 16.7. Jos vuoden ensimmäinen puolisko on suosiollinen vesimerkeille (rapu, skorpioni, kalat), avartumisen ja uusien mahdollisuuksien sumaa saavat maistella tulimerkit (oinas, leijona, jousimies) vuoden jälkimmäisellä puoliskolla.
Vuoden haasteellisimmassa muutospaineessa kulkevat kuun vaihteen jälkeen syntyneet oinaat, ravut, vaa'at, kauriit. Yllättävät muutokset saattavat laittaa elämän kerta heitolla päälaelleen. Myös seitsenvuotiskriisin pyörteissä vakavaa pohdintaa harrastavat merkin loppupäässä syntyneet härät, leijonat, skorpionit ja vesimiehet. Elämä vaatii karsimaan turhia ja aikansa kuluneita rakenteita, asioita ja ihmissuhteita.


Oinas 21.3.-21.4.

Rakkaus/Ihmissuhteet: Harvinaisen vahva muutosvyöry pyyhkäisee merkin yli tänäkin vuonna. Työpaikan vaihto tai harrastuspiirin uusiutuminen tuovat luontaisesti tilaa uusille tuttavuuksille. Pitkässä parisuhteessa eläneille elämänrytmin muutokset, työpaikan vaihdokset tai paikkakunnan muutokset näkyvät myös parisuhteen arjessa. Kuun vaihteessa ja huhtikuun ensimmäisellä viikolla syntyneet ovat vuoden aikana suurimmassa pyörityksessä.
Arjen kiireet ja haasteet koettelevat erityisesti huhtikuisten parisuhdetta talven ja kevään aikana. Tammikuu koettelee parisuhteen kestävyyttä. Maaliskuisille vuosi on rauhallisempi. Sinkkujen paras aika solmia uusia ihmissuhteita osuu toukokuulle, 3.-29.5. Myös elokuun kolme viimeistä viikkoa tunneskaala on huipussaan. Joulukuun työhaasteet puristavat parisuhteen yhteisen ajan minimiin.
Työ/raha: Maaliskuiset huokaavat helpotuksesta vuoden alussa. Loppuvuoden 2012 kiireet pakottavat ottamaan alkuvuodesta rauhallisemmin. Suurimmat muutokset työrintamalla ovat jo takanapäin. Huhtikuiset ovat heinäkuun loppuun saakka melkoisessa pyörityksessä, mutta onneksi loppukesä ja syksy antavat mahdollisuuden rauhoittua. 30.3.-7.4. syntyneiden taloustilanne vaihtelee vuoden aikana rajusti.
Terveys/Hyvinvointi: Toimintapommi Mars antaa upeat puitteet liikuntaharrastuksille vuoden ensimmäisen puoliskon aikana Maaliskuun alun jälkeen aina 20.5. saakka on kuitenkin tärkeää osata kanavoida oma rauhaton energia järkevään tekemiseen. 14.9.-27.10. antaa aktiiviset puitteet kunnonkohotusprojektille tai dieetille.


Härkä 21.4.-22.5.

Rakkaus/Ihmissuhteet: Ennen 6.5. syntyneet huokaisevat helpotuksesta, kun vaatelias seitsenvuotiskriisi jää selän taakse. Työpaineet ja arjen velvollisuudet antavat alkuvuodesta enemmän tilaa parisuhteelle. 7.5. jälkeen syntyneet kyseenalaistavat menneisyydessä tekemiään valintoja, huonossa parisuhteessa käynnistyy loppulaskenta. 19.-22.5. syntyneet joutuvat painimaan omien kriittisten tunteidensa kanssa aina syksylle 2015 saakka.
Jos vuosi lähtee liikkeelle suurien odotusten ja fantasioiden kanssa tammikuussa, antaa helmikuu jo selkeästi varmemman kuvan parisuhteen suunnasta. Alkuvuosi aina 5.3. saakka on sosiaalisesti vilkasta. Sinkkuhärkien romanttisimmat hetket osuvat 29.5.-23.6. Loppukesään 27.7. jälkeen ilmaantuu enemmän kriittisiä tunteita. Merkin loppupäässä syntyneet kokevat alkusyksyn työpaineiden myötä parisuhdetta koettelevaksi.
Työ/raha: Seitsenvuotiskriisi näyttää uutta suuntaa täydemmälle henkiselle tyydytykselle työelämässä. Osa häristä ottaa 2014 lopputilin, osa taistelee työnantajan kanssa erimielisyyksien viidakossa. Vuoden menestyjiä ovat toukokuun ensimmäisellä viikolla syntyneet. 23.4.-8.5. aikajakso antaa uusia ideoita työelämään. Vuoden jälkimmäinen puolisko heinäkuun lopulta eteenpäin tuo merkille ylimääräistä rahanmenoa ja tuhlailutaipumuksen.
Terveys/Hyvinvointi: 7.5. jälkeen syntyneet ovat enemmän tulilinjalla terveytensä vuoksi. Stressi ja kiire näkyvät ennen pitkää kehon tasolla, siksi liikunta ja ulkoilu on syytä mahduttaa kalenteriin jo alkuvuodesta lähtien.


Kaksonen 22.5.-22.6.

Rakkaus/Ihmissuhteet: Aivan merkin alkupäässä syntyneet, 22.-24.5. syntyneet hyppäävät alkuvuoden jälkeen ulos epäselvästä tunnesuosta, jonka vietävänä he ovat viimeiset pari vuotta olleet. Elämäntilanne ihmissuhderintamalla muuttuu valoisammaksi. Muut toukokuiset joutuvat kamppailemaan epäselvien tunteiden, suurten odotusten ja harmaan arjen tuoman pettymyksen kanssa. Absoluuttinen totuudellisuus on tulevan vuoden valttikortti parisuhteessa. Kesäkuisille vuosi on rakkausrintamalla tasaisempi. Yhteinen työprojekti, remontti tai rakas harrastus panee puhaltamaan yhteen hiileen. Vuoden upeimmat planeettakuviot osuvat kuun vaihteessa sekä kesäkuun ensimmäisen viikolla syntyneille kaksosille.
Kaksosen romanttisin ajanjakso osuu mukavasti kesälle juhannuksen jälkeen. Hempeitä tunnelmia on luvassa aina 18.7. saakka.
Työ/raha: Hienoinen laiskuus, väsymys tai saamattomuus vaivaa toukokuisia. Työn luova osuus tuntuu mukavalta, puurtaminen ei istu vuoden kuvaan. Taloustilanne kärsii kunnianhimon puutteesta. Kesäkuiset paiskivat talven ja kevään aikana pitkää päivää ja se näkyy tilipussissa.
8.-29.5 puhetyöläiset ovat elementissään. 17.-30.6. on syytä varoa huonoja sijoituksia. Syksy ja loppuvuosi on työrintamalla uusien mahdollisuuksien aikaa.
Terveys/Hyvinvointi: Erityisesti kesäkuiset nauttivat teräskunnosta. Uusi ruokavalio, kuntoiluinnostus tai rakkaus antaa voimia. 25.5.-10.6. täytyy kuitenkin terästäytyä ja hakea aktiivisesti työkaluja tasapainon löytämiseen.


Rapu 22.6.-22.7.

Rakkaus/Ihmissuhteet: Merkkisi on taivaankannen keskipisteenä vielä kesään saakka ja uudet tuulet ovat puhaltaneet myrskyn lailla tehden tilaa syvemmille tunteille. Suurimmassa mylläkässä vuonna 2014 ovat ehdottomasti heinäkuun ensimmäisen viikon ravut. Kun kesäkuiset nauttivat parisuhteen tai rakkauden tasapainosta ja kumppanuuden henkisestä yhteydestä, heinäkuiset kamppailevat löytääkseen tasapainon. Osa joutuu tekemään rakkaudessaan radikaaleja leikkauksia. Alkuvuosi aina 5.3. saakka on sosiaalisesti nihkeämpi. Kevätaurinko herättelee monen ravun rakkaudenkaipuun. Sinkkuravuilla on elämänsä mahdollisuus löytää se oikea. Jupiterin onnekas 12-vuotinen sykli päättyy merkin osalta 16.7.
Ihanista lomatunnelmista ja parisuhteen romantiikasta ravut pääsevät nauttimaan 18.7.-12.8. Loppuvuodesta, 27.10.-5.12. työkiireet vievät aikaa rakkaudelta.
Työ/raha: Uskallus tehdä radikaaleja muutoksia, heittäytyä virran vietäväksi tai tarttua tilaisuuteen on rapujen haaste työrintamalla. Heinäkuiset joutuvat sovittelemaan työn ja kodin välisiä aikatauluja alkuvuoden ja kevään aikana. Heinäkuun toisella viikolla ei kannata tehdä päättömiä asuntokauppoja tai huonoja työsopimuksia.
Terveys/Hyvinvointi: Kesäkuiset nauttivat tasapainosta ja rauhasta, jota elämä tuo tullessaan. Henkisen hyvinvoinnin tavoittelu houkuttelee joogaan, meditaatiokerhoon tai taideterapiaan, kukin tyylillään. Merkin aktiivisin ja liikunnallisin aikajakso osuu loppukesälle 27.7.-14.9.


Leijona 22.7.-23.8.

Rakkaus/Ihmissuhteet: Historiallinen vuosi on avautumassa leijonille ja erityisesti niille, jotka ovat kesän alussa vielä sinkkuja. Jos alkuvuosi on ihmissuhderintamalla rauhallisempi, kiihtyy vauhti kohti kesää. Jupiter on saapumassa merkkiin lahjojen kera 16.7. ja antaa mahdollisuuden tavoitella omaa onnea aina elokuulle 2015 saakka. Osa leijonista haluaa tämän myötä hengittää vapaammin, kuristava parisuhde joutuu siksi suurennuslasin alle. Samalla seitsenvuotiskriisi puristaa 7.8. jälkeen syntyneiden rakkauselämää tuoden tuplasti kriittisyyttä parisuhteen arkeen. Elokuun ensimmäisen viikon leijonat ovat vuoden aikana erityisen onnekkaita.
Sosiaalisesti vilkkaimmat jaksot osuvat toukokuulle ja 16.11.-10.12., romantiikka kukkii erityisesti 12.8.-5.9.
Työ/raha: Elokuun ensimmäisen viikon leijonat saavat ehdottomasti vuoden upeimmat menestysmahdollisuudet. 7.8. jälkeen syntyneet päättävät työelämässä yhden jakson ja uudet ovet aukeavat erityisesti syyskuulta eteenpäin. Onko aika vaihtaa työpaikkaa, perustaa yritys tai jäädä eläkkeelle? Heinäkuisten hyvät työuutiset osuvat 16.7.-31.8. väliselle ajalle. 4.-24.10. on huono aika allekirjoittaa työsopimusta.
Terveys/Hyvinvointi: Ennen 6.8. syntyneet ovat viimeisen vuoden aika käyneet läpi melkoisen mankelin ja elämä antaa nyt mukavasti mahdollisuuden terveyden vaalimiseen. 7.8. jälkeen syntyneet uuvuttavat itsensä työllä. Reistaileva terveys kertoo karua kieltä omien tarpeiden laiminlyömisestä. Vuoden jälkimmäinen puolisko houkuttelee leijonia hemmotteluihin.


Neitsyt 23.8.-23.9.

Rakkaus/Ihmissuhteet: Elokuisilla on epärealistisia odotuksia parisuhteeltaan. Suuria unelmia ja odotuksia on hyvä olla, mutta jalat on syytä pitää maan kamaralla. Tyytymättömyys, epärehellisyys tai sotkuiset ihmissuhdevyyhdit ovat mahdollisia. Syyskuisilla on mahdollisuus rakentaa parisuhteestaan menestystarina. Erityisesti syyskuun ensimmäisen viikon neitsyet nauttivat työn, talouden ja kotitilanteen tasapainosta.
Jos loppuvuodessa on 2013 oli ylimääräistä romanttista taikaa, sitä lupaa myös sosiaalisesti vilkas alkuvuosi. Helmikuulle on hyvä varata yhteistä vapaa-aikaa, Venus hellii merkkiä aina 5.3. saakka. Sinkkuneitsyet ovat suosittuja 5.-29.9.
Työ/raha: Elokuussa syntyneiden on syytä olla tarkkana niin liikesopimusten, lainapapereiden kuin ylimääräisten taloudellisten riskien ottamisessa. Sekaannukset ja väärinkäsitykset sekoittavat taloutta. Syyskuisilla on näytön paikka työelämässä ja erityisesti syyskuun ensimmäisen viikon neitsyet kokevat ylennyksen, palkankorotuksen tai suosionosoituksen.
Terveys/Hyvinvointi: Terveyden reistailu on tuonut epävarmuutta elokuisten ja syyskuun alussa syntyneiden elämään, eikä vuosi 2014 päästä yhtään helpommalla. Energia tuntuu olevan ajoittain kadoksissa ja pienet pysähdykset pakottavat tekemään tarvittavia toimenpiteitä tasapainon saavuttamiseksi. Syyskuiset ovat vahvojen päätösten edessä. Osa lopettaa tupakoinnin, toinen uudistaa ruokavaliota, kolmas innostuu liikunnasta. Kosmoksella tuntuu olevan selkeä suunnitelma merkin oman kantapään kautta kokemisen tarpeesta.


Vaaka 23.9.-23.10.

Rakkaus/Ihmissuhteet: Alkuvuosi ei ole vaa'an osalta sosiaalinen, ihmissuhteet ja erityisesti parisuhteen tarpeet tulevat muiden velvollisuuksien vanavedessä. Kiireinen ja tapahtumarikas loppuvuosi 2013 tuntuu vain jatkuvan vuoden vaihtuessa, sillä toimintapommi Mars liikkuu poikkeuksellisesti merkissä aina 27.7. saakka. Vaikka työpaineet ovatkin vahvasti eturintamassa, kuuluu vahva eroottinen lataus erityisesti lokakuisten elämään. Lokakuun ensimmäisen viikon vaa'at ovat alttiita tekemään impulsiivisia käänteitä rakkaudessaan.
Syyskuiset rakkauselämä saa sysäyksen vasta heinäkuun lopulla. Elokuun pimenevät illat herättelevät romantiikan henkiin, mukava matka piristää tällöin parisuhdetta. Merkin kannalta vuoden romanttisin jakso osuu 29.9.-23.10.
Työ/raha: Syyskuisten työ-, ja taloustilanne näyttää ensi vuonna vakaalta. Elokuu tuo työ-, ja rahatilanteeseen mukavia käänteitä. Lokakuiset saavat varautua melkoiseen rumbaan heti vuodenvaihteesta lähtien. Työnkuvan muutos, työpaikan vaihto tai uuden oppimista vaativa projekti vaatii ylimääräisiä työtunteja kesään saakka. Ylimääräiset menot ja tuhlailutaipumus vaivaa kevään ja alkukesän aikana. 9.-24.10. on epävarmin aika hakea lainaa tai allekirjoittaa uutta työsopimusta.
Terveys/Hyvinvointi: Merkissä liikkuva aktiivinen Mars antaa lokakuisille intoa irtaantua sohvan pohjalta. Kaikki fyysinen hikiliikunta sopii vuoden ensimmäisen puoliskoon. 2.3.-20.5. oman energian kohdentaminen järkeviin toimiin voi kuitenkin olla kadoksissa. Loppuvuodelle, 5.12. jälkeen osuu vaa'an vuoden toinen energisyyspiikki


Skorpioni 23.10.-22.11.

Rakkaus/Ihmissuhteet: Ajan vaatimukset osuvat skorpionin merkkiin. Seitsenvuotiskriisi pakottaa erityisesti marraskuiset miettimään, mitä intohimo ja rakkaus elämässä merkitsevät. Työn ja talouden vaatimukset puristavat parisuhteen kasaan, moni ristiriita saa tänä vuonna alkunsa yhteisen ajan puutteesta. Hyvää ja onnellista parisuhdetta ei kannata uhrata työn jalkoihin. Lokakuisilla on rakkausrintamalla rauhallisempaa, etenkin 25.-31.10. syntyneet nauttivat seesteisestä elämäntilanteesta, parisuhteen henkinen anti tuntuu vuoden kuluessa tärkeimmältä.
Vuoden sosiaalisimmat jaksot skorpioni viettää huhtikuussa ja heinäkuun puolestavälistä elokuun toiselle viikolle. Talvilomaa tai matkaa suunnittelevien romanttisin aikaväli osuu 23.10.-16.11.
Työ/raha: Lokakuisille työn henkiset arvot nousevat 2014 tärkeimmälle sijalle, raha tulee siinä sivussa. Marraskuisista erityisesti 1.-7. syntyneet nauttivat ahkeruuden jälkimainingeista, omat taidot tulevat hyödylliseen käyttöön. 8.11. jälkeen syntyneet kulkevat seitsenvuotiskriisin vaatimusten mukaan. Loppukeväästä ja alkukesästä kannattaa tarttua tarjottuun tilaisuuteen. Lokakuun toisen viikon vastatuuli on vain hetkellinen, 9.11.-27.11. on jälleen aika saada kiitosta.
Terveys/Hyvinvointi: Vuoden ensimmäinen puolisko houkuttelee lomailemaan, matkustamaan tai nostamaan jalat hetkeksi seinälle. Työn vaatimusten seassa on ensiarvoisen tärkeää muistaa hoitaa ja hemmotella itseään. 27.7.-14.9. skorpioneilla on eniten virtaa urheilla ja kuntoilla.


Jousimies 23.11.-23.12.

Rakkaus/Ihmissuhteet: Marraskuisista 23.-25.11. syntyneet irtaantuvat alkuvuoden jälkeen usvaisen sumuisista tunteista ja odotuksista. Sekavien ihmissuhdevyyhtien jäädessä menneisyyteen, elämä harppaa selkeämmille vesille. 26.-30.11. syntyneet kärsivät sen sijaan suurten odotusten ja unelmien jälkeisestä krapulasta. Vuosi tuo tullessaan eronneita, varattuja ja epäselviä tapauksia, joiden kelkkaan lähteminen tietää sekaannuksia. Joulukuiset saavat heinäkuulle saakka ihanaa kannattelua ihmissuhteisiinsa. Kevät Pariisissa tai alkukesä yhteisellä Lapin vaelluksella ei varmasti kuulosta pahalta. Odottavatko joulukuun ensimmäisellä viikolla syntyneet kosintaa tai perheenlisäystä? Vuoden romanttisin tuulahdus osuu 16.11.-10.12.
Työ/raha: Marraskuisten on mietittävä tarkoin, onko työn henkinen anti tarpeeksi tyydyttävä. Kunnianhimon puute tai jatkuva tyytymättömyyden tunne näkyy työpanoksessa ja heijastuu taloustilanteeseen. Joulukuiset loistavat ahkeruudellaan, osaamisellaan ja aikaansaannoksillaan. Heinäkuun puoleenväliin mennessä on mahdollista tehdä hyvä tili. Loppuvuosi on työn ja talouden kannalta selkeästi rauhallisempi.
Terveys/Hyvinvointi: Marraskuiset huomaavat tarvitsevansa lisäenergiaa ja lepoa vuoden aikana. Pysähtyminen ja akkujen lataaminen tulee erityiseen tarpeeseen. Joulukuiset löytävät itselleen uuden ruokavalion, vitamiinikuurin tai innostavan tavan liikkua. Vuoden energiahuippu osuu 14.9.-27.10.


Kauris 23.12.-21.1.

Rakkaus/Ihmissuhteet: Joulukuussa syntyneet ovat selättäneet monet haasteet viime vuoden aikana, siksi vuosi 2014 näyttää ihmissuhderintamalla rauhallisen seesteiseltä. Kodin ja parisuhteen onnea kannattaa hehkuttaa myös kumppanille, sinkkukauriin elämässä on ihastumisen merkkejä. Merkkiin kohdistuvat vahvat muutospaineet koskevat etupäässä tammikuun ensimmäisellä viikolla syntyneitä. Parisuhde on muun elämän mukana melkoisessa myllerryksessä.
Romanttinen Venus saapui merkkiin jo 5.11.2012. ja vierailu jatkuu harvinaisesti aina 5.3. saakka. Tammikuussa syntyneiden alkuvuosi on täynnä suuria odotuksia, ihastumiset ja rakastumiset ovat mahdollisia. Lepo, vapaa-aika tai romanttinen loma hellii parisuhdetta. Loppukevät on työpaineiden ja kiireen värittämä, parisuhde on enemmän ärtymyksen kohde. Loppuvuodesta 10.12. jälkeen kauriilla on jälleen aihetta iloita tunteiden seesteisyydestä.
Työ/raha: Joulukuiset ovat löytäneet oman paikkansa työelämässä, työn henkinen tyydytys ja hyvät ihmissuhdekontaktit ovat vuoden kannalta antoisimpia. Tammikuiset ovat kärsimättömiä, olemassa oleva työtilanne ei välttämättä innosta tuloksentekoon. Alkuvuosi aina maalikuun alkuun saakka houkuttelee enemmän sapattivapaalle, lomamatkalle tai rennompaan työntekoon. Ärtymyksen ja turhautumisen aallot jatkuvat merkin loppupään osalta aina heinäkuun loppuun saakka. Loppuvuosi on talouden ja työn kannalta tasaisempi.
Terveys/Hyvinvointi: Kiire ja stressi altistavat pienille loukkaantumisille, etenkin vuoden ensimmäisellä puoliskolla. Tammikuun ensimmäisen viikon kauriit joutuvat muuttamaan tapoja ja tottumuksia oman terveyden hoidossa.


Vesimies 21.1.-20.2.

Rakkaus/Ihmissuhteet: Tammikuussa syntyneillä on juuri takanaan seitsenvuotiskriisin viimeiset laineet, siksi alkuvuosi tuntuu nautinnollisen harmoniselta. Viime vuodesta selvinnyt parisuhde on nyt entistä vahvempi, matkan varrella kompastunut rakkaus elää vain muistoissa. Helmikuiset jatkavat syksyn 2013 jälkeen alkaneella kriittisellä asenteella, merkin loppupäässä syntyneiden osalta tämä asenne jatkuu vielä syyskuulle 2015 saakka. Työn ja talouden paineet tuntuvat väkisinkin arjen kulussa. Sinkkuvesimies on erityisen kriittinen kumppanin valinnassa. Vuoden innostavimmat ja onnekkaimmat parisuhdekuviot osuvat kuun vaihteessa ja helmikuun ensimmäisellä viikolla syntyneille. Vuoden romantiikka-aalto osuu kevättalvelle, 5.3.-5.4.
Työ/raha: Vuosi lähtee liikkeelle hyvillä sopimuksilla, ideoilla tai aktiivisella asenteella 12.1.-1.2. Helmikuussa on syytä varoa epäselviä tilanteita, ihmisiä tai väärinymmärryksiä. Ostaminen ja myyminen helpottuu 28.2.-18.3. Vuoden ensimmäisen puoliskon kuluessa on vaarana hypätä liian suuriin kenkiin, riittääkö taito ja osaaminen tarjottuun tehtävään? Helmikuiset joutuvat taistelemaan vahvan työnantajan, esimiehen tai työtoverin kanssa. 5.12. jälkeen on mahdollista ottaa huikea loppukiri, raha tulee siinä mukana.
Terveys/Hyvinvointi: 29.1.-7.2. syntyneet innostuvat hoitamaan kuntoaan uusin menetelmin. Energian ja voiman lisääntyminen innostaa jatkamaan projektia. 7.2. jälkeen syntyneillä on edessään pakollinen pysähtyminen, terveyskartoitus näyttää totuuden. Loppuvuodesta, 5.12. jälkeen on enemmän virtaa ottaa itseä niskasta kiinni.


Kalat 20.2.-21.3.

Rakkaus/Ihmissuhteet: Kalat ovat onnekkaasti taivaankannen hyvien lahjapakettien äärellä tulevana vuonna. Helmikuisten rakkaudessa on jotain eteerisen kaunista, vahvan henkisen yhteyden saavuttaminen kumppaniin tuntuu luissa ja ytimissä. Maalikuisilla riittää onnekkaita yhteensattumia, etenkin sinkkukaloille ilmaantuu mielenkiintoisia uusia tuttavuuksia kevään ja alkukesän aikana. Mukavat matkat piristävät 2014 myös rakkauselämää. Romanttinen loma sopii parhaiten keväälle, kun hempeä Venus hellii merkkiä 5.4.-3.5. Pääsiäisen tai vapun viettoon kannattaa panostaa suurella sydämellä. Loppukesän vilkas sosiaalinen ajanjakso 18.7.-12.8. antaa mahdollisuuden parisuhteen yhteisen ajan vaalimiseen.
Työ/raha: Helmikuiset potevat aika-ajoin innon, energian ja työtehon puutetta, unelmat paremmasta huomisesta saavat istumaan työtuolilla haaveksien. Maaliskuun ensimmäisen viikon kalat menestyvät päättäväisyydellään. Onnekas Jupiter tarjoilee maaliskuisille uusia mahdollisuuksia menestyä. Loppukeväällä ja alkukesällä on syytä tähyillä omaa lottovoittoa. Työnantaja taputtelee olalle myös syksyn puolella, loppuvuosi kartuttaa ahkeran työntekijän tilipussia.
Terveys/Hyvinvointi: Tasapainon löytäminen työn, talouden ja rakkauden välille on kalalle vuonna 2014 kaikkein tärkeintä. Ylimääräinen stressi on mahdollista purkaa tulevien lomien ja matkojen myötä. Loppukesästä 27.7. jälkeen kalalla on virtaa liikuntaharrastuksiin, paras energiapiikki yltää 14.9. saakka.


Copyright © 2006 - Satu Ruotsalainen