SatuRuotsalainen.net


Etusivu
Kirjat
Kurssit, luennot
Tulkinnat
Ilmaiset kartat
Tarinoita matkan varrelta
Ajankohtaista
Ohjeita kartan tulkintaan

Seuraa viikkohoroskooppiani!

Lue uusi laaja viikkohoroskooppi joka viikko
Hertat.com sivuilla.


17:40 23.12.2013


Linjalla to 24.4. klo 12.00-15.00 ja 21.00-23.00

Soita 0700-076733
(2,31/min.) ja kysy elämäntilanteestasi.


20:32 24.07.2012


Seuraavat tulkintapäivät Helsinki la 3.5., Oulu 13.-14.6.

Teen astrologisia tulkintoja Helsingissä Töölönkatu 56 A 5. ja Oulussa Hyvinvointikeskus Neossa, Koulukatu 41. -Varaa aika laajaan henk.koht. tulkintaan (110€) tai tulevaisuustulkintaan (80€) 0500-767333 tai astro@saturuotsalainen.net

Helsinki la 3.5. (2 paikkaa), la 7.6.


14:20 08.05.2012


2014 vuosihoroskooppi ilmestyy sivuillani 1.1. klo 00.00

Lue ja jännitä, mitä merkillesi tapahtuu ensi vuonna! Klikkaa ajankohtaista osioon.
Pääset katsomaan myös viikkohoroskooppia tästä. Klikkaa tästä Avun sivuille.


22:33 08.04.2011


Tilaa vuoden 2014 luennot ajoissa

Yrityksen tai yhteisön tapahtumiin, illanistujaisiin tai vetäytymisiin sopiva luento. Voit varata henkilökohtaisia pikaluentoja, kuinka opit- tuntemaan työkaverisi luennon tai syntymäpäiväsankarin/polttareiden hauskan piritysruiskeen. Lue lisää
kurssit, luennot osiosta.


15:17 23.10.2006
Ajankohtaista

Klikkaamalla otsikkoa saat luettua ajankohtaisuuden kokonaan

Vuosihoroskooppi 2014
Vuosihoroskooppi 2013


Vuosihoroskooppi 2013Kirjoittaisin mielelläni yksityiskohtaisesti jokaisena vuoden päivänä syntyneelle erikseen, mutta valitettavasti aikani ei riitä siihen. Kirjoittaisin myös mielelläni eri ikävaiheissa oleville teineille, työikäisille, keski-ikäisille tai eläkeläisille oman horoskoopin, mutta siihenkään aikani ei riitä, pahoittelut siitä. Muistathan, että käsittelen tässä vuosihoroskoopissa vain eri aurinkomerkkejä, joten tämä on vain pintaraapaisu vuoden tapahtumista ja mahdollisuuksista.

Vuosi 2013 käynnistyy mielenkiintoisesti Pluton ja avioliittoasteroidi Junon yhtymällä 11.1. kauriin merkissä, alkuvuosi lähtee siis liikkeelle kovasti parisuhdepainotteisesti. Pienoisen mylläkän tai jopa myrskyn jälkeen taivaankansi rauhoittuu tällä saralla tammikuun lopulla. Tammi-helmikuussa kotiasteroidi Vesta ja Jupiter kulkevat yhdessä kaksosten merkissä, liikkuminen ja matkustaminen ovat alkuvuoden pääteemoja.

Helmi-, ja maaliskuu sopivat upeasti henkisille harrastuksille, sillä Neptunus, Kheiron, Mars, Merkurius ja Venus liikkuvat yhtä aikaa kalojen merkissä. Talviflunssakausi on myös äkäisimmillään, terveydestä on syytä pitää erityisen hyvää huolta.

Haastava ja muutosvoimainen Pluton (kauriissa) ja Uranuksen (oinaassa) neliökuvio säätelee vuoden suurimpia tapahtumia maailman talouden kuin vanhojen kuluneiden käsitteiden ja uskomusten rintamalla. 2012 kesän ja syksyn jälkeen tarkimmat ohitushetket osuvat toukokuun lopulle ja loka-marraskuun taitteeseen, Kreikan aikansa eläneen tuhlailukulttuurin loppuminen on hyvä esimerkki tämän jyräävän planeettakuvion voimasta. Henkilökohtaisesti muutosvyöryyn osallistuvat vahvimmin kuun vaihteessa syntyneet kauriit, oinaat, ravut ja vaa'at. Tammi-, ja syyskuu tarjoavat tasapainottavaa mahdollisuutta oman elämän menestykselliseen rakentamiseen Pluton ja Saturnuksen sekstiili-kuvion myötä.

Optimistinen ja henkinen Jupiter kulkee vilkkaassa kaksosten merkissä 26.6. saakka. Merkeistä kaksonen, vaaka ja vesimies hyötyvät kevään ja alkukesän kuluessa planeetan annista, arjen keventäminen opiskelun, matkustamisen tai lomailun muodossa kuuluu kuvaan. Jupiter vaihtaa ravun merkkiin juhannuksen jälkeen. Rapujen vuoro olla- estradilla kestää heinäkuulle 2014 saakka.

Ankaran isällinen Saturnus saapui uravaatimuksineen skorpionin merkkiin 5.10.2012. Vuoden 2013 kuluessa vaativassa koulutuksessa ja näytön paikassa tulevat olemaan 27.10.-12.11. syntyneet. Nämä skorpionit saavat valmistautua tekemään hartiavoimin työtä menestyksensä eteen. Seitsenvuotiskriisissä osa sortuu tuhlaamaan, osa suorittaa velkojaan ja osa suhtautuu kriittisesti parisuhteeseen. Monet skorpionit taiteilevat terveytensä kanssa (Hillary Clinton 26.10. veritulppa) Merkin loppupää tutustuu tähän Saturnuksen haastavaan teemaan vasta vuoden 2014 puolella.

Vuoden pehmein trinikuvio vesimerkeissä muotoutuu taivaankannelle 18.-20.7. Neptunus kaloissa, Saturnus skorpionissa sekä Jupiter ja Mars ravussa antavat upean tunnelman kesähäille, lomalle tai henkiselle harrastukselle.

Joululle osuu melkoisen myrskyisät energiat, sillä rakkausplaneetta Venus lähtee perääntymään kauriin merkissä 22.12. ja Mars ja Uranus opponoivat toisiaan tarkimmin 25.12. Alla kaikille merkeille vuoden 2013 tärkeimmät planeettakuviot.


Oinas 21.3.-21.4.

Tartu rohkeasti muutoskortin tuomiin tilanteisiin.

Rakkaus/Ihmissuhteet: Raskas seitsenvuotiskriisi on merkin osalta takanapäin ja siksi uuteen vuoteen on syytä lähteä suurin odotuksin. Oinas on käynyt ihmissuhderintamallaan läpi melkoisen myräkän ja siksi kaikki ne, jotka edelleen rakastuneesti nojaavat kumppaninsa olkapäähän, saavat olla tyytyväisiä sitkeyteensä ja kestävyyteensä.
Turbulenssia on vielä odotettavissa, etenkin 25.3.-3.4. syntyneiden elämässä tapahtuu yllättäviä käänteitä. Moni maaliskuinen oinas koki saman kuvion jo vuoden 2011-2012 aikana ja saldona jaksosta löytyy mm. kierukkavauvoja, ensi silmäyksellä rakastumisia tai irtiottoja vanhasta parisuhteesta. Huikeimmat, romanttisimmat ja ehdottomasti eroottisimmat planeettakuviot osuvat merkin osalta keväälle, 22.3.-15.4. väliselle ajalle.
Työ/raha: Muutospaineita on ilmassa myös työrintamalla ja moni oinas kokee työnsä puuduttavana tai yksitoikkoisena. Suuremman vapauden, paremman palkan tai henkisemmän työnkuvan perässä kulkeminen tuntuu lähes sisäiseltä kutsumukselta. Alkuvuoden parasta antia työrintamalla tarjoaa helmikuun toinen viikko sekä kevään aikana 14.4.-1.5.
Talouden suhteen on syytä olla tarkkana juhannuksen jälkeen, sillä loppukesä ja syksy houkuttelee elämään yli omien varojen. Elokuun kaksi viimeistä viikkoa innostaa enemmän lomailemaan kuin tekemään töitä.
Terveys/Hyvinvointi: Oinaan hyvinvointi ja onnellisuus kumpuavat tulevan vuoden aikana rohkeudesta tehdä tarvittavia muutoksia ja leikkauksia liian sitoviin asioihin, tilanteisiin tai ihmissuhteisiin. Merkin edustajat saavat nautiskella energisestä keväästä 12.3.-20.4. välillä. Merkkiin saapuva toiminnallinen Mars pitää huolen siitä, ettei vauhti lopu kesken. Kesä kuluu enemmänkin laiskottelun merkeissä, energiapiikki osuu merkkiin jälleen 27.8. jälkeen. Joulukuu sopii erityisen hyvin matkustamiseen. Ylimääräistä energiaa on syytä purkaa loppuvuonna urheillen ja liikkuen.


Härkä 21.4.-22.5.

Karsi elämästäsi toimimattomat asiat.

Rakkaus/Ihmissuhteet: Seitsenvuotiskriisi käynnistyi merkin osalta jo lokakuussa 2012 ja jatkuu vaativana syyskuulle 2015 saakka. Ennen 7.5. syntyneet puhdistavat oman elämänsä jo vuoden 2013 aikana, 7.5. jälkeen syntyneet saavat vielä elää ilman suuria muutospaineita. 2012 ensimmäisen puoliskon jälkeen elämä saattaa parisuhderintamalla tuntua jopa arkisen harmaalta. 21.-25.4. syntyneet haikailevat enemmän henkisen rakkauden perään, sielunkumppanuus tuntuu tärkeämmältä kuin intohimoinen fyysinen suhde. 26.4.-11.5. syntyneet kokevat työpaineiden ja elämän velvollisuuksien lomassa suuria haasteita löytää tarpeeksi aikaa parisuhteen huoltamiselle.
Vuoden pehmeimmät ja romanttisimmat kuviot osuvat 15.4.-9.5. väliselle ajalle. Myös juhannuksen jälkeen lomalle jäävien härkien rakkauselämää siivittää lepo ja vapaa-ajan lisääntyminen. Syksyn ja loppuvuoden suurin haaste parisuhteelle on härän työkiireiden ja parisuhteen yhdistäminen. Seitsenvuotiskriisi voi olla tuhoisa, jos kumppani ei jaksa odottaa pahimman kiireen yli.
Työ/raha: Turhautuminen työnantajaan, työnkuvaan tai tehtäväkenttään tietää tulevan vuoden aikana paineen alla työskentelyä. Vastuun lisääntyminen ja velvollisuuksien kasaantuminen tarkoittaa pidempää päivää, ylityötunteja ja vapaa-ajan vähenemistä. 20.4. jälkeen loppukevät tietää monelle härälle melkoista työrumbaa, jossa kahvitauot ovat vähissä. Niillä, jotka päättävät hypätä pois tästä oravanpyörästä on edessään tiukan euron talous. Työnkuvan muutos, osaston vaihtaminen tai uuteen ammattiin kouluttautuminen tuovat tarvittavaa piristystä vuoden kulkuun.
Terveys/Hyvinvointi: Seitsenvuotisinventaario tarkistaa tehokkaasti, miten kuntoa ja terveyttä on vaalittu viimeisten vuosien aikana. Laiskuus tulee kostautumaan kolottavina paikkoina ja pakollisina pysähdyksinä. 20.4.-31.5. härällä on parhaiten virtaa aloittaa kuntokuuri tai dieetti. Juhannuksen jälkeen loppukesä ja syksy sopivat harrastamiseen ja leppoisampaan vapaa-aikaan. Vuoden avainteema on ehdottomasti riittävä lepo.


Kaksonen 22.5.-22.6.

Repäise ja tee, mistä olet aina haaveillut.

Rakkaus/Ihmissuhteet: Upeiden mahdollisuuksien vuosi on käsillä, älä vain jää kotisohvalle odottamaan elämäsi rakkautta! Kesäkuusta 2012 asti merkissä kiertänyt optimistinen Jupiter jatkaa kulkuaan aina juhannuksen jälkeiselle viikolle saakka ja tuo etenkin sinkuille mielenkiintoista uutta ajateltavaa. Kesäkuisten kannattaa olla varovaisia, ettei epävarmuus, huono itseluottamus tai epärehellisyys pilaa orastavaa suhdetta tai tuo vanhaan vahvaan suhteeseen epävarmuustekijöitä.
Alkuvuosi on merkille kaikella tavalla stimuloiva ja vauhti vain kiihtyy 30.1. jälkeen. Uusien ihmissuhteiden luominen niin bisnesmaailmassa kuin rakkaudessakin sujuu kuin tanssi. Pehmeimmät kuviot osuvat tänä vuonna 9.5.-2.6. Jos touko-kesäkuun taitteeseen osuu tänä vuonna juhlat, häät tai kihlajaiset, tunnelma on ikimuistoinen. Myös romanttinen matka on hehkeimmillään juuri toukokuun kahdella viimeisellä viikolla. Heinäkuun alun jälkeen moni kaksonen muistelee haikeana vuoden tapahtumia, vuoden jälkimmäinen puolisko tasoittaa kiihkeimpiä tunteita.
Työ/raha: Vuonna 2013 aikana on mahdollista sekä rikastua että köyhtyä. Uudet mahdollisuudet työrintamalla tuovat myös uusia riskejä, jotka sopivat osalle merkin edustajista. Kesäkuiset ovat taipuvaisia ylimitoittamaan omat resurssinsa, tuhlaamista tai liiallista puurtamista on syytä välttää. Työn puolesta hyvät neuvottelupäivät osuvat helmikuun toiselle viikolle ja toukokuun 16.-31. päiville. Erityisesti 24.-27.5. on loistava aika mennä työhaastatteluun tai hakea palkankorotusta.
Terveys/Hyvinvointi: Jupiter-vuonna kaikki on suurta, myös syöminen. Jos herkuttelutaipumus saa kevään aikana otteen, tulee toimintapommi Mars apuun 31.5. Alkukesä on parasta aikaa sulatella ylimääräisiä kiloja lenkkipoluilla. Terveys, kunto ja elämänhalu ovat korkealla. Vuoden energisin ajanjakso osuu 31.-5.-13.7. Ainoastaan kesäkuisista 22.-28.5. syntyneet kamppailevat väsymyksen ja matalan energiatason kanssa.


Rapu 22.6.-22.7.

Nauti menestyksestäsi, olet sen ansainnut.

Rakkaus/Ihmissuhteet: Vuosi on kaikella tavalla historiallinen ravuille, sillä hyväntekijä Jupiter saapuu 12 vuoden tauon jälkeen merkkiin kesäkuun 26. päivä. Varsinkin sinkkuravut tulevat törmäämään mielenkiintoisiin uusiin tuttavuuksiin, uusi henkinen asenne näkyy vahvasti ihmissuhderintamalla. Alkuvuosi on jo erityisen hohdokas kesäkuisten osalta ja vain paranee kesäkuun lopulla. Vahvan henkisen yhteyden saavuttaminen kumppaniin on mahdollista. Myös liike-, ja ystävyyssuhteet syvenevät. Heinäkuisista ennen 11.7. syntyneet pääsevät kokemaan menestyksekkään Jupiter-vuoden annin, muut ravut katselevat mahdollisuuksiaan vuoden 2014 puolella.
Jos alkuvuosi ja kevät on ravun osalta rauhallista rinnakkaiseloa, toimii alkukesä ravun romantiikan lähteenä. Eikä loppukesän erotiikkapainotteisuuskaan varmasti ole pahitteeksi. Erityisesti 27.6.-4.7. syntyneillä vuosi tulee olemaan melkoinen vuoristorata suurien tunteiden ja vaihtelevien mielialojen suhteen.
Työ/raha: Kaikki muutokset työn suhteen ovat ravun kannalta onnistuneita, työnantajaplaneetta on tälle vuodelle vaativa, mutta ahkeruuden suhteen antelias. Kova työnteko näkyy varmasti myös bonuksissa, palkankorotuksessa tai muissa eduissa. Opiskelu tai työnkuvan laajentaminen sopivat loppuvuoden kulkuun, uudelle viralle tai vetäytymiselle eläkkeelle vuosi näyttää myös vihreää valoa. Rahan käyttöä on syytä tarkkailla, sillä vuosi houkuttelee tekemään suuria ostoja ja budjetin ylityksiä.
Terveys/Hyvinvointi: Loman ja vapaa-ajan ajoittaminen kesäkuulle kannattaa, sillä 2.-27.6. rapu osaa rentoutua parhaiten. Laiskanletkeä planeettakuvio suosii univelkojen poisnukkumista ja itsensä hemmottelua. Matkat sopivat erityisesti kesän kulkuun, vaikka 26.6.-20.7. niillä ilmeneekin ylimääräisiä haasteita. Liikuntaa harrastavat uhkuvat voimaa ja energiaa 13.7.-27.8. Uusi elämäntyyli ruokavalion, kuntoilun tai harrastuksen myötä tuo omaan kehoon ja mieleen erilaisia ulottuvuuksia. Kuinka moni rapu tekee Ristomatti Ratiat ja repäisee tanssilattialle vuonna 2013?


Leijona 22.7.-23.8.

Älä vaadi itseltäsi liikaa, lepää tarpeeksi.

Rakkaus/Ihmissuhteet: Parisuhdetta kriittisesti tarkasteleva seitsenvuotiskriisi on pakottanut heinäkuiset elämään pienellä liekillä. Ulkoiset tekijät, tiukka rahatilanne tai vaativa työ ovat rokottaneet parisuhteen parasta aikaa. Huono parisuhde on ehdottomasti vaaravyöhykkeessä, sillä seitsenvuotiskriisi on armoton liian vaativalle rakkaudelle. Elokuisista samaan junaan hyppäävät ensi vuoden aikana ennen 11.8. syntyneet. Onneksi rinnalla kulkee tänä vuonna rakkauselämää positiivisesti stimuloiva planeettakuvio, joka osuu tarkimmin 26.7.-4.8. syntyneille. Eväät hankalan tilanteen käsittelyyn, työstressin sietämiseen tai yksinäisyyteen ovat olemassa.
Vuoden romanttisin ajanjakso merkin osalta osuu 27.6.-22.7., myös syksyn tuulet lokakuulla lupaavat vilkasta sosiaalista elämää. Loppukesän ja syksyn työkiireet tulevat rajoittamaan parisuhteen yhteistä aikaa 27.8. lähtien. Yhteinen liikuntaharrastus tai työnkuva lisää loppuvuodesta yhteenkuuluvuuden tunnetta parisuhteessa.
Työ/raha: Lokakuulta 2012 lähtenyt kädenvääntö työnantajan, työnkuvan tai haastavan työilmapiirin kanssa ei ota laantuakseen 2013. Kultaisen keskitien etsiminen on ehdottoman tärkeää. Rohkeus toimia hankalassa tilanteessa on tärkeää heinäkuisille ja elokuun alussa syntyneille. Elokuisten kannalta loppukevät ja kesäkuu ovat parasta aikaa yritystoiminnan aloittamiselle, työpaikan vaihtamiselle tai palkankorotukselle. Kuun vaihteessa syntyneet ovat talouden suhteen parhaimmassa asemassa, kova työ palkitaan.
Terveys/Hyvinvointi: Tulevana vuonna liian kova vauhti kostautuu terveyden saralla ja pienet pysähdykset tulevat pakollisiksi. Voimavaroja ei kannata hajottaa liian moneen suuntaan, keho on herkässä tilassa stressin ja kiireen suhteen. Uusien hoitomuotojen löytäminen, ruokavalion muutokset tai tupakkalakko on tulevana vuonna mahdollista, tahtotekijä näille on olemassa. 27.8.-16.10. saapuva energiapiikki mahdollistaa vaativankin kuntoilun.


Neitsyt 23.8.-23.9.

Jaa vastuuta ja säästä itseäsi.

Rakkaus/Ihmissuhteet: Elokuiset ovat tulevan vuoden aika yltiöoptimistisia, sekaannukset ja väärinkäsitykset parisuhteessa ovat enemmän kuin todennäköisiä. Vaaleanpunainen pallo pään yläpuolella ei auta arvioimaan rakkautta kovin selkeästi, fantasiat ja unelmat hallitsevat päätöksentekoa. Päätön rakastuminen on mahdollista, rakkaudenkohde on helposti varattujen, eronneiden ja karanneiden listalla.
Syyskuiset keskittyvät etenkin syksyllä ja loppuvuodesta työntekoon, ajankäyttö ei ole aina tasapainossa parisuhteen vaatimusten kanssa. Rakkauselämä saa enemmän potkua kesäkuun lopulta, kun lepo ja riittävä uni saavat hormonit hyrräämään. Vuoden romanttisimmat kynttiläillalliset vietetään 22.7.-16.8. Kesähäitä, kihlajaisia tai yhteen muuttoa suunnittelevat nauttivat loppukesän pimeistä ja intohimoisista illoista. Vilkas sosiaalinen jakso osuu loppuvuodelle, 5.11. jälkeen. Joulu herättelee henkiin mustasukkaisuuden ja omistamisen tunteita.
Työ/raha: Neitsyet ovat olleet menestyksekkäitä työrintamalla jo syksystä 2012 lähtien, mutta työmäärän kasaantuminen on yllättänyt monet. Menestyksen eteen joutuu puskemaan uskomattoman määrän työtä, pitkät työpäivät tulevat tutuiksi. Talouden suhteen alkuvuosi ja kevät ovat yliampuvia, tuhlausinto laantuu vasta 26.6. jälkeen. Syksy ja loppuvuosi ovat merkille kultakaivos, etenkin, jos on osannut neuvotella hyvälle tulokselle hyvät bonukset.
Terveys/Hyvinvointi: Elokuisten on syytä hoitaa itseään, nukkua hyvin ja huolehtia tarvittavista vitamiineista, sillä vuosi verottaa energiavarastoja isolla kädellä. Taide, musiikki ja luova työ tai harrastus antaa eniten energiaa tulevan vuoden aikana. Syyskuiset hemmottelevat itseään kevään ja alkukesän aikana ja joutuvat siksi kuntokuurille syksyn tullen. Etenkin 1.-5.8. syntyneet joutuvat etsimään työkaluja pienten vaivojen taltuttamiseksi. Vuoden energiapiikki osuu 16.10.-7.12., uusi kuntosalikortti tai suksipari odottaa omistajaansa.


Vaaka 23.9.-23.10.

Harkitse tarkasti kaikkia suuria muutoksia.

Rakkaus/Ihmissuhteet: Vaa'at saivat siirtyä jo syksyllä 2012 takavasemmalle haastavan seitsenvuotiskriisin tieltä ja siksi moni vaaka haluaisi vain saavuttaa elämässään ja parisuhteessaan rauhallisen ja seesteisen tilan. Aivan merkin alkupäältä tämä jo onnistuu, mutta 27.9.-6.10. syntyneet joutuvat käymään läpi joukon yllätyksiä, jotka vaikuttavat myös parisuhteen tilanteeseen. Vapauden ja riippumattomuuden kaipuu hallitsee tulevaa vuotta ja siksi parisuhde joutuu sopeutumaan uusien vaatimusten sarjaan. Toukokuun loppupuoli ja loka-marraskuun taite ovat tulenarkoja ajankohtia.
Lokakuiset käyvät juhannukseen mennessä läpi onnekkaiden yhteensattumien suman, joka tuo enemmän liikkumatilaa parisuhteen arkeen. Palkankorotus, uusi työpaikka tai rentouttava loma antaa hymyilemisen aihetta myös rakkaussuhteessa. Loppukesä, 16.8.-10.9. lupaa parisuhderintamalle enemmän romanttisia hetkiä. Syyskuu sopii upeasti lomailuun tai matkustamiseen. .
Työ/raha: 2011-12 olivat merkille erityisen vaativia ja osa merkin edustajista maksaa jälkilaskuja vieläkin. Työrintamalla alkuvuosi aina 26.6. saakka on erityisen onnekas lokakuisille. Hyvään tarjoukseen tai mahdollisuuteen kannattaa tarttua kaksin käsin. Raha näkyy siinä samalla. Ennen 5.10. syntyneiden on uskallettava tehdä tärkeitä muutoksia tai elämä pakottaa siihen. Vuoden jälkimmäinen puolisko kesäkuun lopulta eteenpäin on talouden kannalta heikompi. Yllättäviä rahareikiä löytyy uskomaton määrä.
Terveys/Hyvinvointi: Vaa'alle sopii vuoden aikana kaikki mahdolliset hiljaisuusretriitit, meditaatiokurssit tai joogaleirit. Rauhatonta mieltä on vaikea taltuttaa ilman keskittymistä ja rauhoittumista. Pieni dynamiittipötkö kun tuntuu olevan takapuolen alla koko ajan. Matkustaminen tai lomailu on hyvä sisällyttää alkuvuoden ja kevään ohjelmaan, loppuvuosi ei anna siihen enää aikaa. 7.12. jälkeen alkaa vaakojen osalta historiallinen puolen vuoden toimintajakso, kun energinen Mars jää merkkiin heinäkuulle 2014 saakka.


Skorpioni 23.10.-22.11.

Älä ole liian vaativa itsellesi.

Rakkaus/Ihmissuhteet: Skorpionin näytönpaikka alkoi lokakuussa 2012 ja jatkuu vahvana vuoden 2015 syksyyn saakka. Työn vaativuus, vastuu ja velvollisuudet lisääntyvät ja pakottavat myös parisuhteen sopeutumaan uuteen tilanteeseen. Kumppanin virheitä kohtaan ilmaantuu kriittisyyttä, parisuhteen heikkoudet ja vahvuudet joutuvat puntariin. Vuoden 2013 puolella seitsenvuotisinventaarioon osallistuvat ennen 13.11. syntyneet. Aivan merkin loppupäässä syntyneet saavat vielä tulevan vuoden aikana vaalia parisuhdettaan ilman suurempia vääntöjä.
Rakastuneimmat skorpionit löytyvät 23.-27.10. syntyneistä, joille vuosi on kaikella tapaa henkisien ulottuvuuksien tutkimista. Olemassa oleva parisuhde syvenee ja vahvistuu, rakkauden löytäville vuosi lupaa spirituaalista kokemusta. Työntäyteisen kevään kääntyessä kesäksi loma ja vapaa-aika hellivät skorpionin parisuhdetta. Kovan työrumban keskeltä on syytä löytää aikaa yhteiselle lomalle tai harrastuksille, loppukesä ja syksy antavat enemmän mahdollisuuksia romantiikalle. Erityisesti 10.9.-7.10. ilmassa on suuria tunteita.
Työ/raha: Lokakuiset ja marraskuun alun skorpionit valitsevat elämän uraansa tulevan vuoden aikana, vanha työsuhde päättyy tai muuttaa muotoaan. Kuun vaihteessa syntyneet ovat erityisesti vahvassa menestysputkessa, työn ja tarvittavan ponnistelun määrä tulee monelle yllätyksenä. Loppuvuosi tarjoaa työn kannalta kiireisintä aikaa, 21.10.-10.11. on kuitenkin osattava ottaa huonot uutiset tai viivästykset kärsivällisesti vastaan.
Terveys/Hyvinvointi: Työuupumus vaanii nurkan takana, ellei vuoden aikana ehdi huoltaa itseä ja pitää selkeitä taukoja ja lomia. Taivaankansi ojentaa skorpionille auttavan kätensä heti juhannuksen jälkeen, loppukesä ja syksy ovat otollista aikaa irtaantua arjesta ja työn oravanpyörästä. Liikkeellä on eheyttäviä voimia, luonnonläheiset harrastukset tai hyödylliset askareet ovat tulevana vuonna parasta terapiaa. Mukava rantaloma tai esteettinen taidematka on syytä sisällyttää loppuvuoden kulkuun.


Jousimies 23.11.-23.12.

Pidä jalat maassa, vaikka pää on pilvissä.

Rakkaus/Ihmissuhteet: Jännittävä ja rakkauselämää stimuloiva planeettakuvio on tuonut marraskuisille paljon uutta ajateltavaa jo viime vuoden puolella ja tähän innostavaan kuvioon ovat hyppäämässä myös 1.-5.12. syntyneet jousimiehet. Tiukat mielipiteet ja periaatteet saattavat joutua romukoppaan, kun elämään ilmaantuu uusia vapaamielisiä ajattelijoita. 23.-28.11. syntyneet joutuvat samalla olemaan hämmentyneessä mielentilassa, tyytymättömyys olemassa oleviin olosuhteisiin saa kapinoimaan. Sekavat ihmissuhteet tai vyyhdit ovat tulevana vuonna mahdollisia.
6.12. jälkeen syntyneet saavat kulkea turvallisempaa polkua. Kevät ja alkukesä ovat kuitenkin myös heidän osaltaan epärealistisia toiveita herätteleviä, ihastus ei välttämättä vastaa lähestymisyrityksiin. Maaliskuun loppupuoli ja huhtikuun kaksi ensimmäistä viikkoa sopivat sekä romanttiseen matkaan että parisuhdetta hoitavaan lomaan. Pehmeimmät kuviot osuvat merkin osalta 7.10.-5.11., sinkkujousimiehet ovat tällöin viehkeimmillään.
Työ/raha: Marraskuiset ovat taitekohdassa elämässään, sillä epävarmuus työn jatkuvuudesta tai mielekkyydestä vetää mattoa jalkojen alta. Hienoinen laiskuus tai terveyden reistailu vaikuttaa myös työn tulokseen. Alkuvuosi ja kevät saattaa kuitenkin houkutella tilanteeseen, jossa omien taitojen ja osaamisen kriittinen tarkastelu unohtuu. Tiukka työpaikkahaastattelu pudottaa jalat maan pinnalle. 28.11.-5.12. syntyneet pääsevät parhaiten toteuttamaan itseään työn saralla, pieni onnenpotku kohtaa rohkeasti riskejä ottavia. 6.12. jälkeen syntyneet nauttivat työn suhteen turvallisuudesta.
Terveys/Hyvinvointi: Marraskuiset ovat tulilinjalla terveytensä puolesta, sillä energia tuntuu jostain syystä virtaavan ulospäin. Pitkittyneet flunssat tai epäselvät oireet pakottavat hiljentämään vauhtia. Toimintapommi Mars kiertää merkin tänä vuonna kokonaan, eikä apuja tule siltäkään suunnalta. Lenkille tai kuntosalille hinautuminen on osalle haastava tehtävä. Parhaiten siinä onnistuvat 29.11.-5.1. syntyneet, jotka kunnostautuvat dieetin, ruokavalioremontin tai kuntokuurin toteutuksessa.


Kauris 23.12.-21.1.

Nojaudu muutosvyöryssä läheisten olkapäähän.

Rakkaus/Ihmissuhteet: Kauris saa heti alkuvuodesta, 9.1.-2.2. nauttia romanttisen Venuksen vierailusta merkissä. Raskaimmat työtehtävät on syytä vaihtaa mukavaan laiskotteluun, yhdessäoloon perheen tai läheisten kanssa tai repäisevään lomaan aurinkorannalla. Elämänmuutokset ovat ravistelleet joulukuisten elämää, eikä tuleva vuosi lupaa muutosvyöryn laantumista 27.-31.12. osalta. Työ-, tai opiskelupaineet, remontti, muutto tai perheenlisäys tuo rakkauselämään muuttuvia tekijöitä. Tähän vaativaan rumbaan lähtevät vuoden aikana myös 1.-5.1. syntyneet. 6.1. jälkeen syntyneet keskittyvät enemmän työnsä haasteisiin ja paikkansa vakauttamiseen kuin romanttiseen haihatteluun.
Monivuotinen uudistumisprosessi on kauriin kohdalla hyvin tervehdyttävä ja siksi kevätaurinko sulattaa vahvimmankin tunnejään. Sisua ja kestävyyttä ratkaista parisuhteen tai perhe-elämän ongelmia löytyy tulevana vuonna kiitettävästi. Romanttinen Venus saapuu merkkiin 5.11. ja harvinaisesti kyläilemään aina 5.3.2014. saakka. Loppuvuosi 2013 ja alkuvuosi 2014 tulevat olemaan kauriille yltäkylläistä tunnekimaraa.
Työ/raha: Opiskelun päättyminen, virkaan astuminen, äitiyslomalle jääminen tai muu uraan vaikuttava käänne muuttavat tilannetta vuoden aikana, sopeutuminen uuteen elämäntilanteeseen vie aikansa. Heti alkuvuodesta vuoden kolme ensimmäistä viikkoa antavat hyvän lähdön työelämälle. Alkuvuoden ja kevään aikana ilmaantuu myös rahareikiä, jotka mietityttävät hetken. Erityisesti elokuussa rahatilanne voi vaihdella suuresti.
Terveys/Hyvinvointi: Hektisen ja täynnä muutoksia olevan vuoden sisälle on äärimmäisen tärkeää kyetä sijoittamaan omia hiljaisia hetkiä, pieniä loman pätkiä tai stressittömiä viikonloppuja. Levon ja rasituksen suhde tulee kaipaamaan tasoittavia tekijöitä. Vappuristeily tai joulu palmujen juurella sopivat vuoden teemaan, juhlapyhät tuovat tänä vuonna erityisen piristysruiskeen arjessa jaksamiselle. Kauriilla on tulevana vuonna taito määritellä omat jaksamisen rajat tarkasti.


Vesimies 21.1.-20.2.

Muista asioiden tärkeysjärjestys, karsi turhuudet.

Rakkaus/Ihmissuhteet: Tammikuiset siirtyivät omaan seitsenvuotisinventaarioonsa lokakuussa 2012 ja selvittelevät suhdettaan aina syksyyn 2013 saakka. Kriittisyyttä ja tarvetta pöydän puhtaaksi pyyhkimiseen ilmaantuu, huono parisuhde tulee päätökseensä. Helmikuisista ennen 10.2. syntyneet siirtyvät omaan inventointiinsa lokakuusta lähtien, aivan merkin loppupään osalta karsimisen tarve ilmaantuu vasta 2014-15. Onneksi mukava myötätuuli puhaltaa vauhtia asioiden käsittelyyn ja etenkin kuun vaihteessa syntyneet ja helmikuiset osaavat alkuvuoden ja kevään aikana hakea apua ystävältä, terapeutilta tai vihanhallintakurssilta. Helmikuiset osaavat myös irrottautua työkiireistä kevään ja alkukesän aikana, parisuhde saa ansaitsemansa huomion.
Hektisen alkuvuoden jälkeen helmikuu antaa mahdollisuuden lepoon, lomaan ja parisuhteen hoitamiseen, hempeä Venus kiertää merkissä 2.-25.2. Sinkkuvesimiesten kevättalvi on hyvin sosiaalinen. Kuun vaihteessa syntyneiden vesimiesten on syytä varoa työongelmien tuontia kotiin alkuvuoden ja kevään aikana.
Työ/raha: Merkkiin osuu sekä onnekkaat mahdollisuudet että painavat velvollisuudet. Näiden yhdistäminen taidolla on vuoden työmenestyksen salaisuus. Vahvimmat työpaineet koskevat ennen 5.1. syntyneitä, joiden harteille asetetaan paljon painoa. Koko alkuvuosi aina 5.2. saakka on merkin kannalta aloitteellista aikaa, vuoden energisin ja aikaansaavin jakso kannattaa hyödyntää tehokkaasti. Vuoden ensimmäinen puolsiko on taloudellisesti menestyksellisempi, loppuvuosi tuo yllättäviä menoja.
Terveys/Hyvinvointi: Tasapainoilu työn, parisuhteen ja harrastusten lomassa ei tulevana vuonna ole helppoa. Voittajana selviävät ne vesimiehet, jotka uskaltavat antautua luovan ja taiteellisen harrastuksen vietäväksi. Toiselle se tarkoittaa tietokonepelin hallintaa toiselle tanssitaitojen koulimista. Joulukuun 7.päivä alkava aktiivinen toimintaperiodi kestää vesimiesten onneksi historialliset seitsemän kuukautta, 27.7.2014 saakka.


Kalat 20.2.-21.3.

Muista palata välillä maanpinnalle haavemaailmastasi.

Rakkaus/Ihmissuhteet: Henkisen maailmakuvan syveneminen vaikuttaa vahvasti kaikkiin ihmissuhteisiin, erityisesti 20.-26.2. syntyneiden herkkyyden lisääntyminen lähentää myös parisuhdetta. Kuun vaihteessa syntyneet ovat enemmän päättäväisiä ja rohkeita pureutumaan kumppanuuden ongelmiin. Vanhasta pessimistisestä elämänasenteesta on mahdollista irrottautua, mikään pintapuolinen kaivelu ei kuitenkaan riitä näille kaloille ensi vuonna. Maaliskuisten huikeimmat planeettakuviot osuvat syksylle ja loppuvuoteen, parisuhteessa juhlitaan vakaan talouden ja hyvän työrupeaman siivellä.
Romanttisen rakkauden hehkein ajanjakso osuu 25.2.-22.3. Helmikuun viimeinen viikko herättelee eroottista herkkyyttä, unelmia ja fantasioita, jotka saattavat kuitenkin puhjeta väärästä lauseesta. Hormonaalinen epätasapaino voi aiheuttaa hienoista hämminkiä. Suurimmat kädenväännöt parisuhteessa käydään loppuvuodesta, 16.10-7.12.
Työ/raha: Vuoden alku ja erityisesti helmikuun kaksi ensimmäistä viikkoa ovat kaloille toiminnan aikaa. Vaativa tehtävä tai projekti etenee hienosti magneettisuuden ja luovan ilmaisun siivittämänä. 23.2.-17.3. välillä on hyvä valmistautua asioiden viivästymiseen ja kangerteluun. Energinen ja idearikas ajanjakso kestää kalojen osalta 14.4. saakka. 26.6. jälkeen kalat pääsevät availemaan omia lahjapakettejaan. Loppukesä hellii helmikuisia ja syksy ja loppuvuosi tuovat työn saralla innostavia uutisia maaliskuisille.
Terveys/Hyvinvointi: Vuosi tuo kohdalle mitä erilaisimpia tapoja hoitaa sekä mieltä että kehoa. Kalat löytävät itsensä mitä ihmeellisimmiltä kursseilta tai hoidoista, jotka tuovat uutta ymmärrystä ihmisenä olemisesta. Arkielämän järkevä hallinta, elämänrytmin säännöllisyys tai huonojen tapojen ja tottumusten karsiminen kuuluvat vuoden teemaan. Helmikuiset joutuvat palauttamaan itsensä maanpinnalle. Tiedon keräämisessä kannattaa kuitenkin harjoittaa kriittisyyttä, sillä reaalitodellisuus ei välttämättä vastaa sitä mielikuvamaailmaa, missä helmikuiset välillä vaeltavat.


Copyright © 2006 - Satu Ruotsalainen