SatuRuotsalainen.net


Etusivu
Kirjat
Kurssit, luennot
Tulkinnat
Ilmaiset kartat
Tarinoita matkan varrelta
Ajankohtaista
Ohjeita kartan tulkintaan

Laaja tulkinta Vääksyssä kesä-heinäkuussa 80€

Kesälomalainen! Laaja tulkinta kesän aikana vain 80€ (norm. 100€).

23:26 18.05.2015


Linjalla la 30.5. klo 17.00-20.00

Soita 0700-076733
(2,31/min.) ja kysy elämäntilanteestasi.


14:54 26.03.2015


Vuoden 2015 tulkinnat Helsingissä ja Oulussa, laaja tulkinta 100€.

Tulkintapäivät Helsingin Töölönkadulla: La 6.6., La 4.7.

Oulu, koulukatu 41 to-la 11.-13.6.
to 11.6. (täynnä)
pe 12.6
la 13.6. (2 paikkaa)


19:46 28.08.2014


Kesähoroskooppi 2015 luettavissa ajankohtaista osioissa ma 8.6.

Lue myös uusi laaja viikkohoroskooppi joka viikko
Hertat.com sivuilla.


17:40 23.12.2013


Seuraavat tulkintapäivät Helsinki la 6.6. ja la 4.7.

Teen astrologisia tulkintoja Helsingissä Töölönkatu 56 A 5., Oulussa Hyvinvointikeskus Neo, Koulukatu 41 -Varaa aika laajaan henk.koht. tulkintaan (100€) tai tulevaisuustulkintaan (80€) 0500-767333 tai astro@saturuotsalainen.net

Helsinki: La 6.6., La 4.7.
Oulu: ilta-aikoja 8.-12.6.2015


14:20 08.05.2012


edelliset seuraavatAjankohtaista

Klikkaamalla otsikkoa saat luettua ajankohtaisuuden kokonaan

Vuosihoroskooppi 2015
Kesähoroskooppi 2014


Kesähoroskooppi 2014
Oinas 21.3.-21.4.

Hillitse kielesi ja mielesi, olet melkoinen hermokimppu!

Rakkaus/Erotiikka: Merkkiisi on osunut harvinaisen vahvat jännitteet alkuvuoden ja kevään aikana, eikä tilanne helpota ennen heinäkuun loppua. Rakkausrintamalla se tietää huhtikuisille vahvoja intohimon tunteita, mutta samalla loukkaantumisherkkyyttä. 3.-8.4. syntyneissä on voimakasta irtioton, vapauden ja uuden kokeilun tarvetta. Sosiaalinen elämä vilkastuu juhannuksen jälkeen ja samalla parisuhde saa muuta ajateltavaa. Kesän romanttisimmat tuulet puhaltavat vasta 12.8. jälkeen, loppukesään on hyvä järjestää parisuhteelle enemmän yhteistä aikaa.
Loma/vapaa-aika: Kesäkuu ei ole otollisinta aikaa matkustaa, sillä aikataulumuutokset , työpaineet tai läheisten vaatimukset sotkevat loman suunnittelua. Onneksi juhannuksen jälkeinen viikko ja etenkin heinäkuun ensimmäinen puolisko kuluu mukavasti sukulaisia ja ystäviä tavatessa, monet grilli-,hää-, tai rippijuhlat osuvat oinaan heinäkuun kulkuun. Mukavimmat matkapäivät osuvat 20.-22.6. ja 17.-19.7. Viekö kesän helle oinaan liikuntainnostuksen, syksy innostaa enemmän kunnonkohotusprojektiin.
Kesän kompastuskivet: Äksyilevä ja tempoileva Mars aiheuttaa alkukesästä oinaalle mielialavaihteluita, riidan kylväminen tuo kesän kulkuun epävarmuutta. Tiukka taloustilanne ja tuhlailuinnostus eivät miellytä kumppania, rahankäytöstä tulee tänä kesänä kiivasta sanottavaa. Huhtikuun ensimmäisen viikon oinaat ovat erityisen kovapäisiä ja päättäväisiä, jääkö kumppani tarpeettomasti tossun alle?


Härkä 21.4.-22.5.

Uskalla levätä ja jättää velvollisuudet huomiseen.

Rakkaus/Erotiikka: Saat nauttia kesäkuun alusta aina juhannukseen saakka merkissäsi liikkuvasta romanttisesta Venuksesta. Jos olet sinkkuhärkä, suunnista ihmisten ilmoille, katselet juhannuskokkoa todennäköisesti uuden kullan kainalossa. Ennen 6.5. syntyneet osaavat tänä kesänä arvostaa hyvää kumppanuutta, pysyvyyttä ja turvallisuutta. Juuri läpikäyty seitsenvuotiskriisi toimi tärkeänä pöydänpuhdistusprojektina, jyvät on karsittu akanoista.6.-10.5. syntyneet käyvät tämän kriittisen prosessin läpi kesällä 2014. Härän eroottinen puoli heräilee henkiin loppukesän pimeiden iltojen aikana, elokuu herättelee alkukantaiset vietit eloon.
Loma/vapaa-aika: Alkukesä aina juhannukseen saakka on härälle varsinainen lomaparatiisi, ja vaikka loma ei vielä osuisikaan kohdalle, laiskottelu ja hauskanpito tuntuu helteillä mukavimmalta. Juhannuksena härkä osaa heittää vapaalle, vilkas sosiaalinen ajanjakso suosii kesäfestivaaleja ja sukukokoontumisia. Tunnelmalliset matkapäivät osuvat 22.-24.6. ja 19.-21.7. Merkin viimeisellä viikolla syntyneille heinäkuu antaa parhaan mahdollisuuden ansaittuun lepoon, elokuulla lomailevat suunnistavat enemmän liikunta-, ja kuntoilumahdollisuuksiin.
Kesän kompastuskivet: Seitsenvuotiskriisin tuoma vastuutaakka, kiire ja stressi painavat vahvimmin 5.-10.5. syntyneiden harteita. Osa kipuilee terveyden kanssa, toinen laskupinon tai hankalan ihmissuhteen kiemuroissa. Huhtikuiset innostuvat tuhlaamaan loppukesästä, elokuussa on syytä tarkistaa, onko kaikkeen varaa.


Kaksonen 22.5.-22.6.

Anna parisuhteelle tänä kesänä kaikki huomiosi.

Rakkaus/Erotiikka: Jos alkukesä on kaksoselle vauhdikas ja liikunnallinen, rauhoittuu meneminen
juhannuksen tienoilla. Romantiikan nälkäiset toukokuiset elävät kissanpäiviä kesäkuun viimeisellä viikolla, sinkkukaksosella on lavatansseissa vientiä. Kesäkuiset liittyvät joukkoon heinäkuun puolella, merkissä liikkuva Venus on antelias aina 18.7. saakka. Kuun vaihteessa syntyneiden rakkauselämässä on meneillään epäselvä vaihe, mahdottomat tapaukset tuntuvat ajautuvan seuraan. Kolmiodraamat ovat mahdollisia. Loppukesän kiireet ajavat parisuhteen yhteisen ajan ja erotiikan edelle, elokuun puolella on onneksi muisto vauhdikkaasta alkukesästä.
Loma/vapaa-aika: Kaksosessa on tänä kesänä erityisen paljon virtaa ja siksi parisuhteessa on hyvä harrastaa liikuntaa. Merkkiä avustava toimintapommi Mars on maratonjuoksijan tai purjehtijan myötätuuli aina 27.7. saakka. Paras lomajakso osuu mukavasti 23.6.-18.7., vaikka laiskottelemaan kaksonen tuskin toimeliaisuudeltaan ehtii. Kesämökin kunnostus, kaappien siivous tai lastenhoito pitää loman tapahtumarikkaana. Toukokuiset nautiskelevat loman kulusta myös loppukesästä, moni järjestelee rentouttavia vapaapäiviä vielä elokuun puolelle. Mukavimmat matkapäivät osuvat 25.-26.6. ja 21.-23.7.
Kesän kompastuskivet: Kesän hämmentävin ajanjakso osuu 17.-30.6, jolloin ystävä peruu mökille tulon, tietokone hajoaa tai auto jää tien päälle. Monenlaiset yllättävät muutokset sotkevat aikatauluja ja suunnitelmia. 28.5.-31.5. syntyneiden kannattaa varoa liikaa juhlimista, keho ei ole parhaassa mahdollisessa terässä alkoholin tai lääkeaineiden käytön kannalta.


Rapu 22.6.-22.7.

Karsi ärsykkeiden aiheuttajat minimiin.

Rakkaus/Erotiikka: Kesäkuisten rakkauselämä on seesteisessä vaiheessa, henkinen yhteys kumppaniin muodostuu turvallisten rutiinien kautta. Työkiireet ja arjen velvollisuudet verottavat kuitenkin parisuhteen yhteistä aikaa ennen juhannusta. Ravun merkissä on ollut vuoden 2014 puolella paljon uusia alkuja, intohimo, rakkaus ja vahva eroottisuus ovat monelle parille vielä tuoreita. Sinkkuravuilla on vielä mahdollisuus uuteen alkuun, upea Jupiter-vuosi tulee seuraavan kerran vasta 12 vuoden kuluttua! Kesän alku ei kuitenkaan ole mitenkään tasainen, etenkin kesäkuun puolivälissä välienselvittelyt ovat mahdollisia. Ravun hempeimmät hetket osuvat 18.-7.-12.8. väliselle ajalle, heinä-elokuun taite suosii etenkin hääpareja.
Loma/vapaa-aika: Kesäkuun työstressin jälkeen heinäkuun alku menee vielä ihmetellessä, mutta lomatunnelma nousee 13.7. jälkeen. Koti-, ja perhekeskeinen rapu piipahtaa lomallaan todennäköisimmin vanhempien, isovanhempien tai sukulaisten luona, auton matkamittariin kertyy kilometrejä. Merkin viimeisellä viikolla syntyneet saavat upeimmat planeettakuviot kesä-heinäkuun lomailuun. 27.7. jälkeen loppukesään löytyy mukava harrastus, joka vaatii sitoutumista. Osa innostuu puutarhan hoidosta tai remontista, osa veneilee, purjehtii tai kerää kilometrejä juoksemalla. Ravun parhaat matkustuspäivät ovat 27.-29.6. ja 24.-26.7.
Kesän kompastuskivet: Heinäkuun 1.-8. syntyneet ovat erityisen levottomia ja alttiita merkille tyypilliselle mielialavaihtelulle. Ärhäkkyys ja impulsiivisuus tuovat parisuhteeseen omat haasteensa. Merkissä 27.7. saakka liikkuva Jupiter houkuttelee tuhlaamaan, osa innostuu herkuttelemaan ja kerää kesän aikana ylimääräistä painoa.Leijona 22.7.-23.8.

Heitä elämää jarruttavat hankalat ihmissuhteet pois suosiolla.

Rakkaus/Erotiikka: Vilkkaan, sosiaalisen ja romanttisen kevään jälkeen leijonan tunteet ovat ovat kesän alussa hieman jäissä, juhannus herättää levon ja riittävän unen myötä hormonit jälleen hyrräämään. Heinäkuisille kesäkuun viimeinen viikko on edustaa romantiikkaa parhaimmillaan, toinen aalto osuu loppukesään 12.8. jälkeen. Elokuun leijona on heinäkuun puolella parkettien partaveitsi, viehkeä valloittaja ja hauska vitsinikkari, erityisesti 4.-8.8. syntynyt sinkkuleijona on elämänsä vedossa. Onnekas ja optimistinen Jupiter kiertää merkkiin 27.7., loppukesä on heinäkuisille hyvien uutisten aikaa, sinkkujen elämään saapuu tärkeä ihminen.
Loma/vapaa-aika: Ennen 6.8. syntyneiden leijonien lomassa on vapautumisen tunnetta, seitsenvuotiskriisin paineet ovat takanapäin ja elämä antaa mahdollisuuden nauttia sinkkuudesta tai parisuhteesta suurella sydämellä. Leijona puuhastelee, korjaa, nikkaroi tai istuttaa kukkia alkukesän aikana, ystävällinen auttajan rooli vie myös naapurin ja ystävän tontille. 6.8. jälkeen syntyneillä on hankala päästää irti työnteosta, lainanmaksu tai lastenhoitajan puute pakottaa puurtamaan. Loppukesä antaa kuitenkin koko merkille mahdollisuuden hengenvetoon, hyvät lomapäivät osuvat 12.8.-5.9.. Matkallelähtijöitä hemmotellaan 29.6.-1.7. ja 26.-28.7.
Kesän kompastuskivet: Seitsenvuotiskriisin vahvimmat aallot koskettavat kesän aikana 6.-11.8. syntyneitä, taloushuolet, terveyden reistailu tai parisuhdeongelmat vievät ajatukset pois romantiikasta. Elokuisilla on vaarana tehdä huonoja valintoja parisuhteessaan, yksinäisyys on hankala vaihtoehto.


Neitsyt 23.8.-23.9.

Päästä irti työn vaatimuksista, parisuhteesi voi paremmin.

Rakkaus/Erotiikka: Neitsyen ensimmäinen romantiikka-aalto osuu jo alkukesään, mutta hiipuu pikku hiljaa juhannuksen jälkeen. Kesäkuun lopulla työasiat vaativat ylimääräistä paneutumista eikä parisuhde saa ansaitsemaansa huomiota. Eroottinen vire tuntuu myös heräävän henkiin aina eri aikaan kuin kumppanilla. Heinäkuun jälkimmäisellä puoliskolla neitsyt pääsee vihdoinkin nauttimaan parisuhteen iloista, merkin loppupäässä syntyneillä romantiikka kukkii vielä elokuun alussa. Koska romanttinen Venus kiertää merkkiin vasta syyskuun puolella, on syksyllä odotettavissa enemmän sinkkuneitsyen vientiä.
Loma/vapaa-aika: Neitsyen on vaikea irrottaa itsensä työstä, sillä täydellisyyden tavoittelu ja moitteeton työn jälki ovat hänelle joskus lähes pakkomielle. Loman viettoa varjostaakin tänä kesänä alituiseen soiva työpuhelin tai mieltä painavat tekemättömät työt. Alkukesään lomansa sijoittaneet ovat tunnelman kannalta parhaimmassa asemassa. Neitsyt joutuu kesän aikana panostamaan terveyteensä, kaikki kunnonkohotusniksit kannattaa ottaa lomalla käyttöön. Kuun vaihteessa syntyneet löytävät itsensä eksoottisista lomakohteista. Mukavimmat matkapäivät osuvat 2.-4.7. ja 29.-31.7.
Kesän kompastuskivet: 29.8.-1.9. syntyneet rakkauselämässä on meneillään harkintavaihe, kesän kulussa on paljon unelmia ja haaveita, mutta vähän konkretiaa. Terveyshuolet rajoittavat osaa merkin edustajista, loman vietossa ja vapaa-ajan harrastuksissa on pakko ottaa huomioon kipeä polvi tai pitkittynyt flunssa.


Vaaka 23.9.-23.10.

Hyödynnä huikea energiatasosi, ole aloitteellisempi rakkaudessa.

Rakkaus/Erotiikka: Lokakuinen vaaka on kesäkuun puolessavälissä melkoisen planeettamyräkän keskellä, kiire ja stressi tekee väkisinkin kiukkuiseksi. Koska paineet näkyvät etenkin 6.-9.10. syntyneiden osalta vielä juhannuksen kulussa, on väkevien juomien nauttiminen syytä pitää minimissään. Erotiikkapommi Mars kiertää merkissä vielä 27.7. saakka, joten vaa'alla on halutessaan mahdollista viettää villi kesä. Romanttinen puoli heräilee syyskuisten osalta juhannuksen jälkeen ja lokakuisilla hempeimmät tuulet puhaltavat heinäkuun alusta aina 18.7. saakka. Syyskuisten osalta loppukesän mukavat työhaasteet siirtävät ajatukset pois parisuhteesta.
Loma/vapaa-aika: Syyskuiset nauttivat kiireettömyydestä, Suomen kesän kauneudesta ja mahdollisuudesta levätä. Esteettinen vaaka suunnistaa tänä kesänä kesäteatteriin, taidenäyttelyyn tai kesämökin sisustukseen. Lokakuussa syntyneet liikunta-, ja kuntoiluintoilijat saavat parhaan mahdollisen vauhdin heinäkuun viimeiselle viikolle saakka, elokuussa meno rauhoittuu. Upeimmat matkapäivät löytyvät ajoilta 4.-6.7. ja 31.7.-2.8.
Kesän kompastuskivet: Vaaka on alkukesän poikkeuksellisen suorasukainen, vahvatahtoinen ja toimelias. Parisuhteessa tämä tarkoittaa diplomaattisen neuvottelijan roolin vaihtumista tyrannin rooliin. 4.-9.10. syntyneet kokevat pakonomaista tarvetta muuttaa elämänsä suuntaa, kompromissien teko on vaikeaa.


Skorpioni 23.10.-22.11.

Älä ota kesälle tarpeettomia velvollisuuksia.

Rakkaus/Erotiikka: Huikean menestyksellisen kevään jälkeen skorpioni ehtii kesän edetessä kiinnittää enemmän huomiota myös rakkauselämään. Kuun vaihteessa syntyneet leijailevat jo valmiiksi irti maankamaralta, osa rakastuneena, toinen ihastuneena. Haavekuvat ja kauniit odotukset siivittävät kesän kulkua. Juhannuksen tietämille ei osu skorpionin kannalta sen suurempaa dramatiikkaa, romanttinen vire syttyy vasta heinäkuun puolenvälin jälkeen. Kun erotiikkapommi Mars kiertää merkkiin 27.7., on loppukesään luvassa melkoista ilotulitusta. Intohimoinen skorpioni nauttii elokuun puolella vahvoista tunteista ja mielihaluista.
Loma/vapaa-aika: Skorpioni suuntaa lomalla kulkunsa merelle tai järvelle, vesielementin läsnäolo tuntuu erityisen rauhoittavalta. Henkiset harrastukset vievät luontoon, kirjastoon tai konserttiin,.kumppanin on hyvä ymmärtää skorpionin syvämietteinen puoli. Skorpionin fyysiset harrastukset liittyvät usein enemmän makuuhuoneen puolelle, mutta elokuussa myös kuntoilu ja liikunta luonnistuvat loistavasti. Parhaat matkapäivät osuvat 7.-8.7. ja 3.-5.8.
Kesän kompastuskivet: 6.-10.11. syntyneillä on vaarana liikkua alavireisyyden ja masennuksen rajamailla, seitsenvuotiskriisin paineet tuntuvat kesän aikana raskaalta. Lokakuiset ottavat loppukesästä tarpeettomia riskejä, itsekeskeisyys ja ylimielisyys haastavat myös parisuhteen.


Jousimies 23.11.-23.12.

Panosta loppukesästä lomaan ja rakkauselämään.

Rakkaus/Erotiikka: Alkukesä on jousimiehelle enemmän toiminnallinen, puutarhanhoito tai mökin kunnostaminen tuntuu mielekkäältä, parisuhde tulee siinä arkisten askareiden lomassa.
5.-10.12. syntyneet sinkkujousimiehet ovat kesän kuluessa rohkeita, itsevarmoja ja aloitteellisia rakkaudessaan, sokkotreffitkään eivät ole poissuljettu vaihtoehto. Kuun vaihteessa syntyneet ovat mukana sotkuisessa ihmissuhdevyyhdissä, eikä tilanne selvene kesän kuluessa. Kesän kulku on muiden jousimiesten osalta seesteinen, romanttinen tuulahdus saapuu merkille vasta 12.8.-5.9.
Loma/vapaa-aika: Joulukuiselle jousimiehelle kesä tarjoaa heinäkuun viimeiselle viikolla saakka kunnostettavaa, naputeltavaa, siivottavaa ja järjesteltävää. Harvinaisen energinen olo antaa mahdollisuuden myös kunnonkohotusprojektiin tai tahtoa painonpudotukseen. Marraskuisia ja kuun vaihteessa syntyneitä odottaa elokuun puolella ikimuistoinen lomamatka, stressitekijät on mahdollista siirtää kokonaan syrjään. Kesän upeimmat matkapäivät ovat jousimiehen osalta 12.-13.6., 9.-11.7. ja 5.-7.8.
Kesän kompastuskivet: Juhannusmatkailijat joutuvat odottelemaan ruuhkassa, osa eksyy reitiltä ja toinen jää tienposkeen autonsa kanssa. Tekniset laitteet reistailevat ja viestit menevät väärään osoitteeseen, kesäkuun lopulle on luvassa harmittavaa sählinkiä. 28.11.-1.12. syntyneet potevat huonoa itsetuntoa ja tekevät siksi ihmissuhteissaan epäterveitä ratkaisuja.


Kauris 23.12.-21.1.

Älä muistele menneitä, elä enemmän tässä hetkessä.

Rakkaus/Erotiikka: Joulukuiset kauriit ovat hankalien planeettakuvioiden ulottumattomissa ja siksi juhannus saapuu ilman sen suurempia rakkausepisodeja. Joulukuisten ihmissuhteita kesäkuun alussa romanttisesti siivittänyt aalto siirtyy juhannukseksi tammikuisille. Merkin loppupäässä syntyneet nauttivat keskikesän juhlan tunnelmasta ja parisuhteen yhteisestä ajasta, mutta 3.-9.1. syntyneet joutuvat painimaan kiireen, stressin ja työpaineiden keskellä koko kesäkuun. Eroottiset toiveet ja odotukset ovat myös ristiriidassa arjen kulun kanssa, turhautumisen tunteita on ilmassa heinäkuun lopulle saakka. Moni kauris huokaisee elokuun puolella helpotuksesta, puoli vuotta merkkiä kiusannut ärhäkkyys on historiaa.
Loma/vapaa-aika: Kesäkuun puolella lomaansa viettävien kannattaa hakeutua tenniskurssille , puistojumppaan tai halonhakkuuprojektiin, sillä vahva energialataus muuttuu helposti ärtymykseksi. Hyvät ystävät ja tuttavat ovat juhannuksen parasta antia. Heinäkuussa on enemmän aikaa laiskotella ja heittäytyä vapaalle, elokuun seesteinen energia sopii paremmin kärsivälliseen golfin peluuseen tai
pikkutarkkaan kukkien nypläämiseen. Parhaimmat matkapäivät ovat 14.-15.6., 11.-13.7. ja 8.-9.8.
Kesän kompastuskivet: Kesäkuun kaksi viimeistä viikkoa osoittautuvat matkustamisen kannalta ongelmalliseksi, pienet esteet ja haasteet pakottavat muuttamaan matkasuunnitelmia ja aikatauluja.
Heinäkuussa lomasuunnitelmat eivät mene aivan suunnitelmien mukaan, lastenhoitoapu tai koiranulkoiluttaja ei saavukaan sovitulla hetkellä.


Vesimies 21.1.-20.2.

Hae tasapaino työn ja parisuhteen välille.

Rakkaus/Erotiikka: Vesimies osaa kääntää taivaankannen jännitteet edukseen ja siksi työt on mahdollista saada alta pois ennen juhannuksen viettoa. Vaikka juhannuksen kohdalle ei vielä osukaan erityisen romanttisia tuulia, ei vesimies sitä erityisesti kaipaakaan. Mukava puuhastelu hyvässä seurassa kokkotulen loisteessa riittää mainiosti. Kesäkuun viimeinen viikko on tammikuisille tunteita herättelevä, helmikuisilla romantiikka kukkii heinäkuun ensimmäisellä puoliskolla. Sinkkuvesimies on impulsiivisten mielitekojen vietävänä kesäkuussa, eroottinen lataus on huipussaan juuri ennen juhannusta. Elokuu ja arjen kiireet ovat myrkkyä parisuhteen yhteiselle ajalle.
Loma/vapaa-aika: Vesimiehen lomaa ja vapaa-aikaa siivittää tekemisen tarve, aurinkotuoliin jämähtäminen tuntuu vastenmieliseltä. Jos kesäkuun kuluessa kuntosalikortti on kovassa käytössä, juhannuksen jälkeen on aika kellahtaa mökin laiturille hetkeksi lepoasentoon. Juhlat, kutsut ja tapaamiset tuovat lisäväriä heinäkuun alkupuoliskolle, vilkas sosiaalinen kanssakäyminen tervehdyttää myös omaa parisuhdetta. Hauskuus ja leikinpito päättyy vahvasti heinäkuun viimeisellä viikolla, tammikuiset joutuvat elokuun puolella pettymään toiveissaan ja odotuksissaan.
Mukavimmat matkapäivät osuvat 16.-17.6., 13.-15.7. ja 9.-11.8.
Kesän kompastuskivet: Seitsenvuotiskriisi on 6.2. jälkeen syntyneille kesän kulkua kuristava, tiukka rahatilanne tai eron partaalla keikkuva parisuhde kiristää hermoja. Mukavan kesän jälkeen työmotivaatio on kadoksissa elokuun puolella.


Kalat 20.2.-21.3.

Iloitse lahjoista ja tarjouksista, olet onnekas tänä kesänä.

Rakkaus/Erotiikka: Monesta muusta merkistä poiketen, kalat ovat saaneet nauttia tasapainottavista planeettakuvioista koko kevään ajan. Kuun vaihteessa syntyneet kalat kulkevat koko kesän muissa sfääreissä, rakkausrintamalla vaaleanpunaisten lasien läpi katselu saa kumppanin näyttämään erityisen viehkeältä. Maaliskuiset ovat tehokkaita työrintamalla, rakkaus ja erotiikka jäävät alkukesästä työvelvollisuuksien jalkoihin. Heinäkuun puoliväli herättelee kalojen romanttiset toiveet eloon, hempeä Venus kiertää merkissä 18.7.-12.8. Sinkkukalat nauttivat erityisesti loppukesän sähköisyydestä, eroottiset jännitteet ohjaavat ihmissuhdevalintoja.
Loma/vapaa-aika: Merkin viimeisellä viikolla syntyneitä hemmotellaan heinäkuun loppuun saakka harvinaisen kauniilla planeettakuviolla, matkustelu, lomailu ja ulkoilu lataavat akkuja syksyn varalle. Helmikuiset löytävät itsensä henkisten harrastusten parista, eksoottiselta matkalta tai vain haaveilemasta paremmasta elämästä. 27.7. jälkeen urheilu ja liikunta astuu vahvasti mukaan kalan kesään, kunnonkohotusprojekti saa hyvät puitteet aina syyskuun puoleenväliin saakka. Kalan parhaat matkapäivät ovat 18.-19.6., 15.-16.7. ja 11.-13.8.
Kesän kompastuskivet: Kalan kesään osuu tänä vuonna harvinaisen vähän haasteita, ellei lasketa kuun vaihteessa syntyneiden huolimattomuutta ja päämäärätöntä haahuilutaipumusta. Mutta se suotakoon, ainakin kesälomalla :)


Copyright © 2006 - Satu Ruotsalainen