SatuRuotsalainen.net


Etusivu
Kirjat
Kurssit, luennot
Tulkinnat
Ilmaiset kartat
Tarinoita matkan varrelta
Ajankohtaista
Ohjeita kartan tulkintaan

Joulu lähestyy, tilaa lahjakortti ajoissa.

Jos haluat lahjatulkinnan ennen jouluaattoa, tilaus tulee tehdä viimeistään viikolla 49. Lahjakortteja lähetän 20.12. saakka.

23:05 29.08.2016


Linjalla su 4.12. klo 16.00-18.00

Soita 0700-076733
(2,31/min.) ja kysy elämäntilanteestasi.


14:54 26.03.2015


Vuoden 2017 tulkinnat Helsingissä ja Oulussa, laaja tulkinta 100€., tulevaisuustulkinta 80€

Tulkintapäivät Helsingissä, Stenbäckinkatu 3:

Vuoden 2017 tulkintapäivät: 14.1., 18.2., 25.3., 22.4.
Oulu 27.2.-4.3.

Tilaa aika 0500-767333 tai astro@saturuotsalainen.net


19:46 28.08.2014


Lue viikkohoroskooppi Avun sivuilta

Horoskooppisi löydät osoitteesta www.apu.fi/horoskoopit

17:40 23.12.2013


Tilaa vuoden 2017 luennot ajoissa

Yrityksen tai yhteisön tapahtumiin, illanistujaisiin tai vetäytymisiin sopiva luento. Voit varata henkilökohtaisia pikaluentoja, kuinka opit- tuntemaan työkaverisi luennon tai syntymäpäiväsankarin/polttareiden hauskan piritysruiskeen. Lue lisää
kurssit, luennot osiosta.


15:17 23.10.2006
Ajankohtaista

Klikkaamalla otsikkoa saat luettua ajankohtaisuuden kokonaan

Vuosihoroskooppi 2016
Kesähoroskooppi 2016


Kesähoroskooppi 2016
Kesähoroskooppi 2016


Oinas 21.3.-21.4.

Rakkaus/Ihmissuhteet: Oinaan alkukesä ei ole rakkauselämän kannalta vielä parasta aikaa, ennen juhannusta arkielämän kiireet ja vaatimukset menevät romantiikan edelle. Myös juhannus vaihtuu lähes koko merkin osalta seesteisissä merkeissä, moni oinas nauttii tutun ja turvallisen parisuhteen onnesta, sinkkuoinas hyvien ystävien läsnäolosta. Romantiikka heräilee heinäkuun toiselta viikolta lähtien, lomajakso herättelee hormonit hyrräämään. Tätä ihanuutta on luvassa aina 5.8. saakka. Loppukesän puolella oinas unohtaa romanttisen hörhöilyn, 2.8. alkavat toimintaviikot siirtävät ajatukset enemmän työelämän vaatimuksiin, osa innostuu kunnonkohotuskampanjasta.

Loma/Vapaa-aika: Oinaalla on ollut melkoisen vauhdikas kevät ja siksi meno hieman rauhoittuu alkukesän kohdalla. Moni merkin edustaja pitää lepoa ja palautumista tärkeänä, mukavaan laiskotteluun, grillailuun ja rantaelämään löytyy aikaa etenkin juhannuksen jälkeen. Liikuntaintoilijat pääsevät elokuun puolella jälleen vauhtiin, maratonkunto on maalikuisten osalta huipussaan elokuun puolella, huhtikuisten energiakäyrä lähtee huikeaan nousuun elokuun viimeisellä viikolla. Myös kesäharrastuksiin ja matkustamiseen riittää enemmän intoa loppukesän ja alkusyksyn aikana.

Kesän kompastuskivet: 13.4. jälkeen syntyneet ovat levottomia, muutoshalu saa kesän aikana tekemään harkitsemattomia ratkaisuja. 4.-8.4. syntyneet hallitsevat ympäristöään liian tiukalla otteella, pomottaminen karkottaa ystäviä.


Härkä 21.4.-22.5.

Rakkaus/Ihmissuhteet: Huhtihärän kesän kulussa ja rakkauselämässä ei ole näkyvillä suuria käänteitä. Seuraelämän parhaimmat näkymät osuvat juuri juhannuksen alusviikolle sekä keskikesän juhlaan, elokuun alkupuoli houkuttelee hauskanpitoon. Toukokuisille on luvassa huomattavasti vauhdikkaampi kesä, menoja, rientoja ja tapahtumia riittää. Ennen 13.5. syntyneille taivaankansi lupaa unelmakesää, sinkkuhärkä löytää itsensä sokkotreffeiltä tai ihastuksen pyörteistä. 13.5. jälkeen syntyneille alkukesä on kuitenkin levoton, kiukun ja ärtymyksen aiheita on luvassa etenkin kesäkuun lopulle, heinäkuukaan ei näytä tuovan tilanteeseen suurta helpotusta. Rakkauselämän kannalta loppukesä 5.8. jälkeen näyttää koko merkin osalta upeimmalta.

Loma/Vapaa-aika: Toukohärän kannattaa suunnitella kesäloma huolellisesti, luvassa on eksoottinen matka, intiaanikesä mökkeilleen tai patikoiden. Juhannuksen tienoo hellii erityisesti 4.-8.5. syntyneitä, juhannustaika kantaa pitkälle loppukesään. Koska härän energiakäyrä ei kesän aikana ole kovin korkealla, vapaa-aika menee helposti laiskottelun puolelle. 13.5. jälkeen syntyneiden on hyvä varoa liian kovaa vauhtia vesillä tai liikenteessä, myös turhat vauhdikkaat liikuntalajit kannattaa kiertää kaukaa. Alkukesä on matkustelun kannalta rauhallisempi, kotisuomen nähtävyydet kiinnostavat enemmän 30.7. jälkeen.

Kesän kompastuskivet: 13.5. jälkeen syntyneillä riittää huonosti kärsivällisyyttä tappelevien teinien, kiukkuisen uhmaikäisen tai ilolientä nauttineen kumppanin seurassa. Kiukun aiheet kumpuavat pienestä, jännitteet helpottavat 2.8. jälkeen.


Kaksonen 22.5.-22.6.

Rakkaus/Ihmissuhteet: Toivottavasti kaksoset ovat ottaneet alkukesän kohdalla kaiken ilon irti merkissään liikkuneesta Venuksesta, tämä romantiikan papitar siirtyy rapujen iloksi 17.6. Kesäkuun loppupuolella kaksonen uppoutuu hyvän romaanin tai tv-sarjan pariin, parisuhteessa antoisa ajatustenvaihto kantaa kesäkuun jälkimmäisellä puoliskolla. Sinkkukaksosen puheliaisuus ja hauska huumori purevat uusiin tuttavuuksiin. Heinäkuun alku on seuraelämän kannalta rauhallinen, ystävät ja yhteisöt ovat heinäkuun jälkimmäisen puoliskon kannattelevia voimia. Toukokuinen kaksonen palaa kevään tunnelmiin jälleen elokuun puolella, kiireen ja stressin keskellä myös ihmissuhteissa räiskyy. 31.5.-4.6. syntyneet elävät keskellä seitsenvuotiskriisiä, kesän aikana parisuhde joutuu puntariin, huono suhde kariutuu plussia ja miinuksia laskiessa. Loppukesä on merkin osalta tahmeampi, ainoastaan 13.-17.6. onnistuvat jakamaan aikansa järkevästi rakkauden, työn ja arjen pyörittämisen kesken.

Loma/Vapaa-aika: Alkukesä on jo suosinut lomalaisia, lepo ja rentoutuminen vaihtuvat pikku puuhaan ja mukavaan toimintaan. Kaksosen energiakäyrä ei ole alkukesän kohdalla parhaimmillaan, joten hikiliikunta ja lapiotyöt on mukava jättää jollekin muulle. Kesäkuun loppupuoli innostaa kaksosta matkustamaan, juhannus vaihtuu lähipiirin kera mökkeillen tai telttaillen. Harmittavia velvollisuuksia ilmaantuu elokuun kuvaan, lomailu jää tässä vaiheessa vain haaveeksi. 13.-17.6. syntyneet panostavat kesän aikana hyvinvointiin ja terveyteen.

Kesän kompastuskivet: Toukokuun ensimmäisellä viikolla syntyneiden ei kannata haalia liian paljon tekemistä kesäksi, oma jaksaminen on ajoittain koitoksella. Osaatko kieltäytyä liiallisesta velvollisuusviidakosta, käyttääkö joku kiltteyttäsi hyväksi?


Rapu 22.6.-22.7.

Rakkaus/Ihmissuhteet: Ravulle osuu alkukesän upeimmat rakkauskuviot, Venus saapuu merkkiin juuri juhannuksen alla 17.6. ja ravitsee rakkauselämää ja ihmissuhteita aina 12.7. saakka. Tässä kohtaa kesää moni sinkkurapu törmää ihastusta herättävään yksilöön, vanhoilla pareilla loma ja vapaa-aika tekee kumppanuudelle ihmeitä. 14.7. jälkeen syntyneet painivat vanhojen tunteiden kanssa vielä kesäkuun puolella, vanha heila sekoittaa ilmestymisellään pakkaa. Heinäkuun puolella tilanne selkiytyy, rakkauselämän onnellisuuden huumassa etenkin 30.6.-4.7. syntyneiden parisuhteen tila vakiintuu tai syvenee. Loppukesän kohdalla ystävät, sukulaiset ja läheiset tulevat lähemmäksi, matka mummolaan tai serkkujen luokse Ruotsin puolelle herättää vahvoja tunteita.

Loma/Vapaa-aika: Ravun alkukesä pitää sisällään juhlia, tapaamisia ja tapahtumia, vapaa-aika kuluu ystävän häitä suunnitellessa, isovanhempien syntymäpäiviä juhlien tai leppoisan pihatalkoiden merkeissä. Heinäkuun alkupuolella rapu intoutuu matkustamaan, kesäooppera tai asuntomessut saavat ravun liikkeelle. Liikunta-, ja kuntoiluharrastukset vastaavat alkukesän kohdalla ravun korkeaan energiatasoon, loppukesä elokuun puolella on liikkujille huomattavasti rauhallisempi.

Kesän kompastuskivet: 14.-17.7. syntyneiden kannattaa varoa rikkomasta lupauksia ja sopimuksia, velvollisuuksien laiminlyönti kostautuu tulevan talven aikana. 5.-10.7. syntyneillä on hankala tehdä kompromisseja, hallinnan tarve ajaa läheiset ahtaalle.


Leijona 22.7.-23.8.

Rakkaus/Ihmissuhteet: Alkukesä on lähes koko merkin osalta hieman tapahtumaköyhä, rakkausrintamalla ei ole suurta juhlan aihetta. Juhannus vaihtuu osalla kärttyisyyden ilmapiirissä,.merkin viimeisellä viikolla syntyneillä hankala herrahenkilö kummittelee vielä heinäkuunkin puolella. 13.-17.8. syntyneet osaavat parhaiten ottaa ilon irti kesän kulusta, sokkotreffit tai rohkea ihastuksen lähestyminen voivat tuoda iloa elämään pitkäksi aikaa.
Romanttinen Venus saapuu leijonan iloksi 12.7., heinäkuun helteet ovat monelle kuumempia kuin aikoihin. Elokuiset leijonat saavat nauttia intohimon tuulista aina 5.8. saakka, mukava seuraelämän jakso suosii myös kesäjuhlia ja tapahtumia. Loppukesään osuu vielä upea virtapiikki, joka tuo mukavaa sähköä leijonan rakkauselämään. Heinäkuisten elämässä sattuu ja tapahtuu enemmän 2.-23.8., elokuisilla intohimon tuli roihuaa elokuun viimeiseltä viikolta aina syyskuun lopulle saakka.

Loma/Vapaa-aika: Leijona ei pääse rentoutumaan vielä juhannuksen alla ja vaikka loma alkaisikin juhannukselta, erilaiset arjen askareet, pihatyöt tai muut velvollisuudet pitävät kiireisenä. Kun Suomi seisahtuu heinäkuussa,, myös leijona tekee tämän tahollaan. 12.7. alkava kolmen viikon jakso on syytä hyödyntää ihmissuhteita hellien ja hoivaten, romantiikan huuruiset hetket kuluvat osalla matkan päällä. Kesämatkojen kannalta heinäkuun jälkimmäinen puolisko on vilkkain, Linnanmäki, muumimaa tai Keski-Euroopan lomakohde tulle nähtyä hyvässä seurassa. Loppukesän korkea energiataso sopii uuden harrastuksen aloittamiseen tai omien fyysisten rajojen kokeiluun, elokuussa liikuntaharrastukset ovat parhaimmillaan.

Kesän kompastuskivet: Mieti, miksi olet kesän kulussa ajoittain niin kiukkuinen. Etenkin alkukesän kohdalla kohtaat asioita, tilanteita ja ihmisiä, jotka nostavat niskakarvat pystyyn. Poltat siltoja takanasi turhalla temperamentillasi.


Neitsyt 23.8.-23.9.

Rakkaus/Ihmissuhteet: Neitsyellä on takanaan mielenkiintoinen Jupiter-vuosi, jonka anteliaisuudesta pääsevät kesän aikana vielä käsiksi 7.9. jälkeen syntyneet. Jos mielitiettyä ei vielä alkuvuoden aikana ole löytynyt, kesän aikana kannattaa suunnistaa naistentansseihin tai kesäfestivaaleille. Syyskuun ensimmäisellä viikolla syntyneiden seitsenvuotiskriisi jämähtää päälle koko kesäksi, myös parisuhde saa osansa tästä kriittisyyden kuvioista.
Alkukesä on romantiikan osalta mukavan lämmin, juhannus vaihtuu hyvässä seurassa. Kesän paras romantiikansato on kuitenkin korjattavissa vasta elokuun puolella, Venus kiertää viehkeästi merkissä 5.-30.8. Jupiter-vuosi päättyy neitsyen osalta 9.9., syksyn kohdalla on aika nauttia menneen vuoden tuomista uusista ihmisistä.

Loma/Vapaa-aika: Tänä kesänä on hyvä toteuttaa pitkään muhinut unelma eksoottisesta matkasta,
osaa suuntaa Lapin perukoille vaeltamaan, toinen suunnistaa kaupunkilomalle tai rantakohteeseen. Mukava vapauden tunne siivittää kesäpäiviä, rahaa palaa tavallista enemmän. Koska terveysteema on monen neitsyen riesana, kesäharrastuksissa kannattaa ottaa huomioon hyvinvointi ja sitä kohottavat toimenpiteet. Loppukesä tuo tällä saralla pieniä murheen aiheita. Elokuu on kuitenkin neitsyen kesän vilkkainta aikaa, rantakelit ja laiskottelu lataavat akkuja kiireistä syksyä ajatellen.

Kesän kompastuskivet: Hoitamattomat vaivat ja kolotukset muuttuvat hankaliksi, ellei niihin kiinnitä huomiota. Etenkin syyskuun ensimmäisellä viikolla syntyneiden elämässä riittää stressitekijöitä.


Vaaka 23.9.-23.10.

Rakkaus/Ihmissuhteet: Vaa'an katse on jo syksyn kohdalla, jolloin lähtee liikkeelle upea 12 vuoden sykli Jupiterin saapuessa merkkiin 9.9. Uusia asioita ja ihmissuhteita odotellessa on hyvä muistaa pyörittää päivittäisiä rutiineja, alkukesä ei anna romanttisella saralla kuitenkaan sen suurempia sykähdyksiä. Juhannusjuhlien kohdalla on mukava heittäytyä vapaalle, vaaka ei innostu suurista joukkokokouksista tai ihmispaljoudesta. Myös heinäkuun alku on ihmissuhteiden osalta rauhallinen, vaaka käpertyy mielellään omiin puuhiinsa ja nauttii kesälomasta ilman suurempia paineita. Kesäjuhlat ja tapahtumat osuvat enemmän heinäkuun jälkimmäiselle puoliskolle, sukulaisten ja ystävien kanssa on mukava tavata grillijuhlien tai häiden myötä. Romantiikan papitar Venus kiertää merkkiin loppukesän kohdalla, 30.8. jälkeen alkusyksyn kohdalle on odotettavissa romanttisen elämän parahaat päivät.

Loma/Vapaa-aika: 15.10. jälkeen syntyneillä on edessään räväkkä kesä, uskallus irtiottoon ja elämäntilanteen muuttamiseen näkyy myös kesälomasuunnitelmissa. Osa ottaa matkalaukut ja suuntaa pidemmäksikin aikaa ulkomaille, toisella kesäloma menee muuttaessa tai talonrakennusprojektissa. Kesän paras anti merkin matkojen suhteen näkyy 12.7.-5.8. Loppukesän kohdalla vaa'an energiataso lähtee nousuun ja etenkin syyskuiset saavat nauttia marjanpoimimisen tai iltauinnin hohdokkuudesta 2.8. jälkeen, osa hyppää moottoripyörän tai hevosen selkään.

Kesän kompastuskivet: 14.-19.10. syntyneet ovat vauhtisokeita toimissaan, äkkikäänteiden tekeminen tuntuu hetkellisesti mukavalta, kadutus tulee myöhemmin. 7.-11.10. syntyneet sortuvat muiden määräilyyn, elämässä kaikki ei ole hallittavissa.


Skorpioni 23.10.-22.11.


Rakkaus/Ihmissuhteet: Merkin viimeisellä viikolla syntyneet elävät melkoista vauhtikesää toimintapommi Marsin liikkuessa merkissä. Osa joutuu kuitenkin vielä kesäkuun lopulla tasapainoilemaan kesäflunssan tai kipeän polven hoidossa. Eroottinen vire on huippulukemissa heinäkuun aikana. Koko merkki nauttii 17.6. lähtien sosiaalisen elämän vilkkaasta jaksosta, juhannusjuhlissa on tänä vuonna paikalla puoli sukua ja laaja ystäväpiiri. Marraskuisten osalta aktiivinen seuraelämä jatkuu 12.7. saakka. Heinäkuun jälkimmäisellä puoliskolla on hyvä hetki panostaa lähipiirin huomioimiseen, rauhallinen perhe-elämä tai mutkaton sinkkuelämä sopivat tähän kohtaa kesää. Loppukesä on mukavaa laskettelua myös merkin viimeisellä viikolla syntyneiden osalta, elokuun puolella kiire ja stressi eivät häiritse rakkauselämän kiemuroita.

Loma/Vapaa-aika: Skorpioni saa kesän lomajaksoa ajatellen taivaankannen upeimmat kuviot. Merkin viimeisellä viikolla syntyneet ottavat itsestään mittaa väitöskirjan, maratonkokeilun tai ylennyksen vaatiman työmäärän puitteissa. Turhaa vauhtia ja vaarallisia tilanteita on hyvä välttää elokuun alkuun saakka. 6.-10.10. syntyneet ovat melkoisen menestyskuvion keskellä, parantuva taloustilanne mahdollistaa kesämatkustelun, osa panostaa ylellisiin hankintoihin. Loppukesän kohdalla on hyvä muistaa levätä ja rentoutua, kevät ja alkukesä eivät ole antaneet tähän mahdollisuutta.

Kesän kompastuskivet: Liika vauhti! Mars tekee tepposia etenkin merkin viimeisellä viikolla syntyneille, uhkarohkeat kokeilut ja vauhdin hurma ovat kesän kulussa vaarallinen yhdistelmä.


Jousimies 23.11.-23.12.


Rakkaus/Ihmissuhteet: Hektinen kevät pakottaa marraskuisen jousimiehen etsimään rauhallista olotilaa, kesäloma tulee nyt ehdottomasti tarpeeseen. Koska kiireet jatkuvat vielä elokuun aikana, on juhannuksen jälkeinen viiden viikon periodi hyvä pyhittää ihmissuhteiden ja erityisesti rakkauselämän vaalimiseen. Joulukuun ensimmäisellä viikolla syntyneiden tunnetilat vaihtelevat lattiasta kattoon, kesän stressikuvio pakottaa tarkistamaan läheisimpien ihmissuhteiden tilanteen. 16.-19.12. syntyneiden parisuhdetta avittaa elämäntilanteen positiivinen käänne, muutto, vauvan syntymä tai uusi työpaikka tuo myös parisuhteeseen mukavaa ajateltavaa.
Jousimiehen rakkauselämän parhaat hetket osuvat 12.7.-5.8., irtaantuminen arjen velvollisuuksista ja heittäytyminen laineiden vietäväksi hellii tässä vaiheessa kesää jousimiehen romanttista puolta. Eroottinen Mars kiertää merkkiin jälleen 2.8., loppukesän pimenevät illat herättelevät jousimiehen toimimaan. Sinkkujouskari lähestyy mielitiettyään rohkean pelottomasti.

Loma/Vapaa-aika: Jousimiehen lomatunnelmat eivät vielä kesäkuun puolella ole parhaimmillaan, arjen velvollisuuksien pyörittäminen ei anna mahdollisuutta levolle ja rentoutumiselle. Kuun vaihteessa ja joulukuun alussa syntyneet elävät mökkielämää tai matkustelevat paljon, kesän taidetapahtumat ja kulttuuritarjonta vetää puoleensa. Kesämatkojen osalta heinäkuun jälkimmäinen puolisko tarjoaa eniten mahdollisuuksia. Purjehdus, pyöräily tai patikointi-innostus nousee elokuun puolella, vapaa-aika sujuu erilaisen hikiliikunnan parissa

Kesän kompastuskivet: Lepo ja rentoutuminen unohtuu! Ethän vie itseäsi jaksamisen äärirajoille, terveytesi reistailee unenpuutteen ja liian vähäisen levon takia.


Kauris 23.12.-21.1.


Rakkaus/Ihmissuhteet: Kauris elää läpi upeiden mahdollisuuksien kesää, neljän vuoden lahjapakettien jako tapahtuu 9.9. mennessä. Talous-, tai työtilanteen hyvät uutiset tuovat myös rakkauselämään mukavaa nostetta. 6.-10.1. syntyneet ovat kesäkuun lopulla menestyksen kukkulalla, rakastunut kauris ottaa askelia avioliittoon, lapsen ristiäiset tai perheen ulkomaanmatka tuo harmaan arjen kulkuun kaivattua glamouria. Juhannuksen viettoon kannattaa panostaa tänä vuonna, mukavat kesämuistot tuovat myös parisuhteeseen yhteenkuuluvuuden tunnetta. Sinkkukauriin romantiikan nälkä on vahvimmillaan 5.8. jälkeen, loppukesän seuraelämän vilkkaus tuo näytille varteenotettavia vaihtoehtoja. Elo-syyskuun taite lupaa merkin lopulla syntyneille onnellisuuden huipentumaa.

Loma/Vapaa-aika: Kauriin lomakuviot ovat ehdottomasti taivaankannen parasta antia, erityisesti 7.1 jälkeen syntyneet pääsevät kesän kulussa irrottelemaan kunnolla. Hauskanpito ja rentoutuminen on syytä tehdä pohjanmaan kautta, sillä tuleva syksy tulee olemaan kauriille erityisen työläs ja kiireinen. Energiataso on korkeimmillaan heinäkuun helteillä, uinti-, tai juoksukilometrien kerääminen onnistuu tässä kohtaa kesää parhaiten.

Kesän kompastuskivet: Seuran valinta! Oletko varma, että haluat viettää aikaasi ja kesälomasi valitsemiesi ihmisten seurassa. Yksi ihminen onnistuu pilaamaan ilmapiirin totalisesti.


Vesimies 21.1.-20.2.

Rakkaus/Ihmissuhteet: Toimintapommi Mars kurittaa merkkiä kesän aikana ja erityisesti 13.2. jälkeen syntyneiden pinna ja kärsivällisyys ovat hetkittäin koetuksella, Kesän kulkuun ilmaantuu hankala mies, joka osaa koetella hermoja taitavasti. Juhannusjuhlilla tulee erimielisyyksiä, joita selvitellään vielä pitkään kesän kulussa. Rakkauselämän seesteisempi ajanjakso näyttäytyy näille vesimiehille vasta 2.8. jälkeen. Muille vesimiehille kesä tulee olemaan huomattavasti rauhallisempi, seuraelämän mukavin piikki osuu 12.7.-5.8. Kesän kulussa ei ole tarvetta tehdä sen suurempia parisuhdejärjestelyjä, turvallisuuden ja pysyvyyden tunne kiehtoo enemmän.

Loma/Vapaa-aika: Ne vesimiehet, jotka pääsivät nauttimaan huikeista helteistä toukokuun lopulla ja mukavista lomatunnelmista kesäkuun alkupuoliskolla, saavat viedä mukavia kesämuistoja syksyn puolelle. Yhtä hempeä taivaankansi ei helli vesimiehen juhannusjuhlaa tai kesä-heinäkuun taitetta. Heinäkuun toiselta viikolta lähtien vesimies viihtyy kesätoreilla, tanssilavojen liepeillä tai urheilukilpailujen katsomossa. Energiakäyrä lähtee hyvään nousuun elokuun alussa ja loppukesän ja alkusyksyn rientoja ajatellen vesimies on iskussa.

Kesän kompastuskivet: Turha kiire ja stressi! Otatko itsellesi liian paljon tekemistä, nalkutatko muille tekemättömistä töistä ja hoitamattomista asioista. Jos et kykene rentoutumaan, olet sotajalalla harva se päivä.Kalat 20.2.-21.3.

Rakkaus/Ihmissuhteet: Alkukesässä on aimo annos herkkyyttä ja tunnelmaa, joka näkyy ja tuntuu juhannusjuhlien humussa. Hyvässä seurassa auringonlasku, kokon polttaminen tai iltauinti tuntuu taivaan lahjalta. Romantiikan väreily hellii näin merkkiä 17.6.-12.7.
Heinäkuun ensimmäisellä puoliskolla kala innostuu matkustamaan, sukuloiminen ja ystävien tapaaminen sujuu hyvässä hengessä, osa irrottelee kesäfestivaaleilla ja konserteissa. Merkkiä runnova seitsenvuotiskriisi on armoton maaliskuun ensimmäisellä viikolla syntyneille, alkukesän matalavireinen tunnelma palaa vielä loppukesän kohdalla. Nämä kalat kadottavat aika-ajoin todellisuudentajunsa, haaveet ja unelmat eivät aina kohtaa arjen realiteetteja. Sotkuisista ihmissuhteista kannattaa pysyä kesän aikana kaukana.

Loma/Vapaa-aika: Kala siirtyy kesän parhaimpaan lomajaksoon 17.6., helmikuiset nauttivat juhannusviikolla puutarhatöiden, grillauksen tai pihatalkoiden tunnelmasta. Maaliskuisten rentoutuminen tapahtuu vasta juhannukselta eteenpäin, vapaa-ajan harrastukset liittyvät veneilyyn, uimiseen tai luonnossa liikkumiseen, eläinystävällinen kala asettaa eläimet ensisijalle. Heinäkuun ensimmäinen puolisko sopii myös matkustamiseen. Merkin viimeisellä viikolla syntyneet saavat elää huikean energistä alkukesää, liikkujan ja kuntoilijan unelmakunto löytyy juuri heinäkuun helteillä. Energisen kevään ja alkukesän jälkeen kala pudottautuu maan pinnalle, elokuussa on mahdollista laiskotella.

Kesän kompastuskivet: Ylenpalttinen kriittisyys! Oletko turhan ankara läheisillesi ja vaaditko heiltä asioita, joita on mahdoton toteuttaa. Jos et osaa hellittää, tulet lietsomaan raskasta ilmapiiriä ympärillesi.


Copyright © 2006 - Satu Ruotsalainen